سال انتشار: 1385
محل انتشار: دوفصلنامه گلجام، دوره: 2، شماره: 5
کد COI مقاله: JR_GOLJAM-2-5_005
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 177
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تکنیک بافت دست بافتهای عشایر فارس بافته های منسوخ شده
چکیده مقاله:
در این تحقیق تکنیک بافت سه نمونه از دست بافت های کمیاب ایل قشقایی را بررسی کرده ایم. در دو نمونه اول به شباهت و تفاوت ساختار بافت هرکدام از آنها یعنی شیشه درمه بافی و ایی بافی (دو لایه بافی) اشاره کرده ایم. تشابه این دو بدین گونه است که هر دو دست بافتهای است داری، تخت باف از نوع پود کشی، و تار نما که در چله کشی آنها از دو رنگ متضاد استفاده می شود. و تفاوت آنها در این است که شیشه در مه یک لایه بود در حالی که ایی دو لایه است. در چله کشی شیشه درمه تارهای رو یکدست تیره و زیر رنگ روشن استفاده می شود در صورتی که تارهای ایی یک به یک تیره و روشن است. وارونه چین بافی سومین نوع تحت باف از نوع پودپیچی بوده که شباهت زیادی با رندبافی (ورنی بافی) دارد اما به لحاظ استفاده از تکنیک خاص نقوش مورد استفاده، ظریف بافته می شود.
کلیدواژه ها:
شيشه درمه بافي، ابي بافي، وارونه چين بافي، دو لايه بافي، دوره چين بافي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/793922/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رحمانی، اشکان و آشوری، محمدتقی،1385،بررسی تکنیک بافت دست بافتهای عشایر فارس بافته های منسوخ شده،،،،،https://civilica.com/doc/793922
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، رحمانی، اشکان؛ محمدتقی آشوری)
برای بار دوم به بعد: (1385، رحمانی؛ آشوری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- غار- دژ اسپهبَدان/دژِ طاق
- شناسایی آبراه بزرگ هخامنشی هدایت کننده آب های تختگاه شهر پارسه به سوی دشت مرودشت
- پژوهش های باستان شناسی خلیج فارس، از توهم تا واقعیت
- استحاله سنگ مس در فلات مرکزی ایران در نیمه هزاره پنجم ق.م و پیامدهای آن
- مطالعات باستان شناسی عصر مفرغ شرق جازموریان با تاکید بر محوطه چگردک جلگه چاه هاشم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.