بررسی راهکاری برای درستیابی WF-net توسط بررسی کننده مدل Nusmv
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,521
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CSICC15_062
تاریخ نمایه سازی: 26 مهر 1388
چکیده مقاله:
توانایی تحویل به موقع با کیفیت بالا و درمحدوده بودجه سیستم نرم افزاری، یک برتری رقابتی و کلیدی به حساب می اید تحویل به موقع سیستم نرم افزاری با کیفیت خوب به چندعامل مهم بستگی دارد که دراین میان آزمون سیستم از موارد مهم به حساب می آید در این مقاله WF-net را به عنوان راهی برا مدل کردن ابتدایی سیستم بیان می کنیم که امکان ارزیابی رفتارسیسم را قبل از کد نویسی فراهم می کند. WF-Net دسته ویژه ای از شبکه های پتری می باشند و به عنون زبان مبدا برای طراحی روی زبان مقصد BPEL استفاده می شود. در این مقاله Work Flow Net 2BPEL4ws را به عنوان ابزاری برای طراحی اتوماتیک مدل روند کار گرافیکی که با عبارت های WF-Nets در BPEL بیان شده معرفی می کنیم. زبان اجرای فرایندتجاری برای سرویس های شبکه ای BPEL بهعنوان استاندارد بالقوه برای اجرای فرایندها نمود یافته و به وسیله سیستم هایی که تعداد آنها در حال افزایش است پشتیبانی می شود.
نویسندگان
ندا رهبر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :