سال انتشار: 1397
محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی مکانیک و هوافضا
کد COI مقاله: MECHAERO03_279
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 328
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل ترمواکونومیک سیکل رانکین ترکیبی با برج خورشیدی
چکیده مقاله:
از آنجا که انرژی خورشیدی منبع انرژی تجدید پذیر و بی پایان میباشد، توجه زیادی را به عنوان جایگزین سوختهای معمول برای تامین برق جلب کرده ا ست. در این را ستا، نیروگاه های متمرکز خور شیدی به طور معمول طراحی و برر سی میشوند. در این مقاله، تجزیه و تحلیل انرژی و اگزرژی کل سیستم نیروگاه خورشیدی با ترکیب سیکل رانکین برا ی دست یابی به بهترین عملکرد اقت صادی و بازده انرژی کل سی ستم انجام شده ا ست. همچنین از دو روش کنترلی دمای خروجی جمع کننده ثابت و دیگری دبی جرمی نمک مذاب ثابت استفاده شده است و تاثیر تغییر پارامترهای متعددی ازجمله: سرعت باد، دمای محیط در تابشهای خورشیدی مستقیم مختلف، دمای ورودی جمع کننده، دبی جرمی نمک مذاب، دمای ورودی توربین و فشارهای نقاط مختلف در سیکل رانکین بر پارامترهای عملکردی مانند کارخالص خروجی، بازده انرژی و اگزرژی کل سی ستم، نرخ هزینه سرمایه گذاری و قیمت کل مح صولات برر سی شده اند. نتایج ن شان می دهد که حداکثر تلفات اگزرژی در سیستم جمع کننده اتفاق میافتد که مقدار آن 168/19 MW میباشد. بازده انرژی و اگزرژی جمع کننده و کل سی ستم را میتوان با افزایش تابش خور شیدی مستقیم و پارامترهای ذکر شده افزایش داد اما افزایش بهره وریها با مقادیر تابش خورشیدی مستقیم و سایر پارامترها متفاوت است. بیشترین بازده انرژی و اگزرژی برای شرایط اولیه در تابش خورشیدی 900 W/m2 به ترتیب % 7/25 و % 7/64 بدست آمده است.
کلیدواژه ها:
تحلیل ترمواکونومیک، برج نیروگاه انرژی خورشیدی، جمع کننده مرکزی، سیکل رانکین
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/788950/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خرسندی، مجتبی و مصفا، امیرحسین،1397،تحلیل ترمواکونومیک سیکل رانکین ترکیبی با برج خورشیدی،سومین کنفرانس بین المللی مهندسی مکانیک و هوافضا،تهران،،،https://civilica.com/doc/788950
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، خرسندی، مجتبی؛ امیرحسین مصفا)
برای بار دوم به بعد: (1397، خرسندی؛ مصفا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آنالیز اگزرژی زیست محیطی سیکل رانکین آلی با منابع انرژی دما پایین و با بکارگیری انواع سیال های عامل
- بررسی تاثیر مشخصات سیال عامل در عملکرد سیکل رانکین آلی
- روش های تدریس برنامه درسی هدیه های آسمانی در مقطع ابتدایی
- آنالیز اگزرژی زیست محیطی سیکل رانکین آلی با منابع انرژی دما پایین و با بکارگیری انواع سیالهای عامل
- پتانسیسل سیکلهای رانکین با سیال عامل آلی ) ORC ( درنیروگاه حرارتی خورشیدی و بهینه سازی آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری برکاربرد شبکه کامپیوتری در پزشکی
- ارائه مدلی مبتی بر پیش بینی کارایی سیستم های مبتنی بر نگاشت- کاهش و انتخاب برخی ویژگی ها در job profile job profile
- مروری بر برخی روش های تشخیص هویت
- مرور سیستماتیک امنیت سایبری بلاکچین
- چارچوب امن سازی وب سایت های تجارت الکترونیک
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.