سال انتشار: 1397
محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی فرهنگ و اندیشه دینی
کد COI مقاله: ICCRT04_005
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 262
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی وتحلیل جایگاه زن از نگاه قرآن کریم باتاکید بر آیه لیس الذکر کالانثى
چکیده مقاله:
برتر دانستن زن یا مرد نکته ای است که در مکاتب مختلف جلب توجه می کند و قراینی نیز بر آن یافت می شود، یکی از عباراتقرآن کریم که دلالت آن بر این مد عا چه نسبت به برتری مرد و چه نسبت به برتری زن از طرف مفسرین مطرح شده است،عبارت: لیس الذکر کالانثی می باشد و تحقیق پیش رو در صدد بررسی این نکته در عبارت مذکور می باشد. برای بررسی این مطلب به هفت کتاب مهم از مفسرین قدماء و معاصرین شیعه و سنی مراجعه گردید، زوایای مختلف بحث که در هر کدام از اینکتب مورد اشاره قرار گرفته بود نقد و بررسی شد و در موارد گوناگون حلاجی و نقد گردید و نیز برای روشن شدن مفاهیم مرتبطبه بحث به کتب مرجع در علم لغت مراجعه شد. این گونه از تشبیه در محل بحث ما برتر دانستن ذکرک پسر می باشد، چه به لحاظ خدمت در معبد فقط و چه اعم از آن. با توجه به روایات تفسیری در خصوص این آیه و نیز قراین موجود مثل حسرت مادرحضرت مریم و سایر قراین موجود در آیه تشبیه در عبارت مورد بحث، تشبیه معکوس و وجه شبه نیز خدمت در معبد است، بلهسایر گزاره های دینی که اعم از مورد آیه میباشد با تشبیه مستقیم که به معنی ترجیح انثی: دختر میباشد با وجه شبهی اعماز خصوص تحریر و خدمت در معبد هماهنگ است که میتوان بطن عبارت: لیس الذکر کالانثی را ناظر به آن دانست.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICCRT04_005 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/778040/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عابدین پور، احسان،1397،بررسی وتحلیل جایگاه زن از نگاه قرآن کریم باتاکید بر آیه لیس الذکر کالانثى ،چهارمین کنگره بین المللی فرهنگ و اندیشه دینی،قم،https://civilica.com/doc/778040
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، عابدین پور، احسان؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، عابدین پور؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش زنان تحصیل کرده علوم دینی در تربیت فرزندان بر ترویج زندگی اسلامی
- عنوان:جامعه شناسی ادبیات (شعر)
- بررسی تطبیقی آیه (لیس الذکر کالانثی) در تفاسیر فریقین
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه جهت گیری مذهبی و تاب آوری با رضایت از زندگی زنان خانه دار
- نقش موسیقی و ریتم در سیمای معنوی بشریت پس از اسلام
- قران و بهبود تعاملات اجتماعی
- پیامبر پرچم دار وحدت در جامعه جهانی
- دیدگاه های فقهی ملااحمد نراقی ومیرزا مسیح استر ابادی و شیخ جعفر کاشف الغطا در مورد ولایت فقیه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.