سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: SPCONF04_051
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 946
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تطبیقی آیه (لیس الذکر کالانثی) در تفاسیر فریقین
چکیده مقاله:
یکی از مباحث پر چالشی که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است، بحث برابری جنسیتی است که صاحبان هر نظریه به ادله مختلفی اشاره کرده اند. یکی ازآیه هایی که مستند این مباحث قرار گرفته آیه شریفه لیس الذکرکالانثی است. در این نوشتار تلاش شده با مراجعه به تفاسیر امامیه و اهل سنت، مهم ترین نظرات در ذیل این آیه بیان شود و از رهگذر بیان ادله و شواهد هر گروه، نظر صحیح تر مشخص گردد. این تحقیق با روش تحلیلی تطبیقی به بررسی تطبیقی نظرات مفسران ذیل این آیه شریفه در مورد معنای این آیه می پردازد. محقق در مراجعه به تفاسیر فریقین در ذیل این آیه، به اختلاف مفسران در تفسیر این آیه دست یافته است؛ گروهی مدعی اند این آیه بر برتری زن نسبت به مرد دلالت دارد؛ دسته ای بر این باورند که خداوند در این آیه به دنبال اثبات برتری مردان به زنان و برعکس نیست بلکه تنها چیزی که از این آیه برداشت می شود این است که مادر مریم به دلیل این که فکر میکرد فرزندش پسر است چنین نذری را کرده بود و وقتی متوجه شد فرزندش دختر است چون گمان می کرد دختران به خاطر محدودیت هایی که برایشان پیش می آید برای فعالیت در معبد مانند پسران نیستند. با توجه به برخی شواهد و اطلاعاتی که در مقاله به آن اشاره می شود، این قول صحیح تر است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SPCONF04_051 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/877594/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خوش فر، محسن و نریمانی، فخرالسادات،1397،بررسی تطبیقی آیه (لیس الذکر کالانثی) در تفاسیر فریقین،چهارمین کنفرانس ملی توانمند سازی جامعه در حوزه علوم انسانی و مطالعات مدیریت،تهران،https://civilica.com/doc/877594
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، خوش فر، محسن؛ فخرالسادات نریمانی)
برای بار دوم به بعد: (1397، خوش فر؛ نریمانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش کارورزی در توسعه حرفه ای معلمی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان
- بررسی وتحلیل جایگاه زن از نگاه قرآن کریم باتاکید بر آیه لیس الذکر کالانثى
- صفات آرمانشهر ایرانی اسلامی برگرفته از مبانی اسلام
- پژوهشی در باب تفاوت مشترک لفظی با حقیقت و مجاز در قرآن کریم
- بررسی صلاحیت های حرفه ای معلم
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه میان مدیریت ریسک، قدرت سهامداران عمده، حاکمیت شرکتی و عملکرد بانک، بورس در بحران مالی ایران
- متن کاوی در بازار سهام
- اسلام، ارتباطات و حسابداری
- طراحی مدل بازاریابی رسانه های اجتماعی با رویکرد تصمیمگیری چند شاخصه فازی
- بررسی اجزای استانداردهای مدیریت آموزش بر بهبود کیفیت آموزشی در آموزشگاه های شهر یاسوج
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری» (۶ . فصل چهارم ساختار سازمانی)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح احتساب سنوات خدمت بازنشستگان نیروهای مسلح»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تبدیل وضعیت شاغلان دستگاه های دولتی دارنده گواهینامه قبولی شرکت در آزمون ادواری از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۶»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.