سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: SECM02_341
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 154
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی عملکرد لرزه ای سازه های بلند ( مطالعه موردی سیستم های قاب محیطی، قاب محیطی مهاربند دار با هسته و قاب پیرامونی )
چکیده مقاله:
هدف از این پژوهش، بررسی کارایی و رفتار سه نوع سیستم قاب محیطی، قاب محیطی مهاربنددار با هسته و قاب پیرامونی در سازه های بلند است. به این منظور سازه 40 طبقه ، براساس آیین نامه های CSA 2014 کانادا، آیین نامه 2800 ویرایش سوم جهت بارگذاری لرزه ای و آیین نامه ASCE 2010 جهت بارگذاری باد مورد ارزیابی قرار گرفته اند. با استفاده از نرم افزار ETABS 2015 حداکثر جابجایی طبقات و نیروهای داخلی در هر سه سیستم سازه ای با یکدیگر مقایسه و میزان کارآمدی آنها بررسی گردیده است. نتایج نشان می دهد که سیستم قاب محیطی مهاربندشو از لحاظ پاسخ های سازه ای بهترین سیستم و سیستم قاب محیطی پیرامونی بدترین حالت می باشد.
کلیدواژه ها:
سازه های بلند، سیستم قاب محیطی، قاب محیطی مهاربنددار، هسته و قاب پیرامونی، ETABS 2015
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/777193/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صدقی، پیام و باصر، حامد و گلابی رضایی، آرزو،1396،بررسی عملکرد لرزه ای سازه های بلند ( مطالعه موردی سیستم های قاب محیطی، قاب محیطی مهاربند دار با هسته و قاب پیرامونی )،دومین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران(مهندسی سازه و مدیریت ساخت)،تهران،،،https://civilica.com/doc/777193
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، صدقی، پیام؛ حامد باصر و آرزو گلابی رضایی)
برای بار دوم به بعد: (1396، صدقی؛ باصر و گلابی رضایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی روند جذب انرژی وتشکیل چرخه های هیسترزیس درسیستم قاب محیطی مهاربندی شده برون محوربا مهاربند درمقیاس چندطبقه درسازه های بلندمرتبه فولاد ی
- تاثیر طول تیر پیوند بر ضریب رفتار مهار بندهای واگرا
- بررسی ضریب رفتار قاب فولادی مهاربندی همگرای ضربدری با تعداد طبقات مختلف (2، 4 و 8 طبقه) با استفاده از تحلیل استاتیکی غیر خطی (پوش آور)
- ارزیابی تأثیر طول تیر پیوند و ارتفاع سازه های مهاربندی شده واگرا روی ضریب رفتار
- بررسی اثر طول تیر پیوند بر رفتار قاب با مهاربند واگرا(EBF)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Orchestrating Spatial Information Infrastructures for Sustainable Smart Cities in Australia
- پایش و پیش نگری زیست پذیری کلانشهر مشهد تحت شرایط تغییر اقلیم
- اولویت بندی و تعیین محدوده کالبدی بافت تاریخی در هسته مرکزی شهر همدان
- موانع سرمایه گذاری بخش خصوصی در پروژه های شهری مزارشریف (افغانستان)
- بررسی منابع درآمدزایی با تاکید بر درآمدهای پایدار شهرداری منطقه 5 مشهد
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.