سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUCONF01_0669
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 440
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله روش های مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای سازه های آسیب پذیر کرمانشاه با استناد از بازسازی مناطق زلزله های بم و لرستان
چکیده مقاله:
زلزله شامگاه یکشنبه 21 آبان 1396در ساعت 21 و 48 دقیقه )به وقت محلی( با بزرگای گشتاوری 3/7 در 5 کیلومتری ازگله و 43 کیلومتری شمال شهر سرپل ذهاب استان کرمانشاه رخ داد که موجب خساراتی وسیع در نواحی روستایی و شهری کرمانشاه خصوصا شهر سرپل ذهاب گردید. این زلزله نیز همچون زلزله های گذشته ، از جمله گیلان ، بم و لرستان نشان داد که ساختمان های ساخته شده درکشور، در برابر زلزله از آسیب پذیری بالایی برخوردار هستند .طراحی بر اساس آیین نامه های قدیمی، که الزامات آیین نامه های جدید زلزله را ارضاء نمی کنند ، ضعف های اجرایی و نظارتی از دلایل آسیب پذیری این ساختمانها میباشد. لذا ، ارتقا عملکرد ساختمانهای موجود برای پایداری تحت نیروهای زلزله با روش های مقاوم سازی قابل اعتماد، آسان، سریع و اقتصادی ،در اولویت و ضرورت است. اما افزایش مقاومت لرزه ای آنها به شیوه های گوناگون، مشکلات اجرایی و تغییر در معماری سازه را به همراه خواهد داشت. علاوه بر این، کنترل مجدد تمام المانهای سازه بعد از مقاوم سازی امری اجنتاب ناپذیر است. هدف در این مقاله راهکارها و روشهای مورد استفاده به منظور مقاوم سازی لرزه ای ساختمانهای غیر مقاوم میباشد.روش تحقیق میدانی و کتابخانه ای بوده است. همچنین نتایج تحقیق نشان از کاربردی و عملی بودن شیوه های مقاوم سازی با توجه به تجربیات گذشته در مناطق زلزله زده لزستان و یم میباشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CAUCONF01_0669 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/775773/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بشاش، علی و رسولان، ایرج و نوری، غزال و بهلولی، نوید،1397،روش های مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای سازه های آسیب پذیر کرمانشاه با استناد از بازسازی مناطق زلزله های بم و لرستان،کنفرانس عمران,معماری و شهرسازی کشورهای جهان اسلام،تبریز،https://civilica.com/doc/775773
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، بشاش، علی؛ ایرج رسولان و غزال نوری و نوید بهلولی)
برای بار دوم به بعد: (1397، بشاش؛ رسولان و نوری و بهلولی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر فناوری های نوین سازه ای بر شکل گیری فرم های گنبدی شکل،برگرفته از پایان نامه کارشناسی ارشد
- ترفندهای ایمنی ابنیه درمقابل زلزله دربناهای سنتی اردبیل
- تاثیر پیکره بندی معماری در ایجاد ساختمان مقاوم در برابر لرزه
- بررسی تاثیر ابعاد مخزن بر پاسخ دینامیکی مخازن مستطیلی آب
- بررسی آسیب ها ی وارده به بنای شیخ شهاب الدین اهری در زلزله مرداد 91 در جهت توسعه ی پایدار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.