سال انتشار: 1396
محل انتشار: دومین همایش بین المللی نفت،گاز،پتروشیمی و HSE
کد COI مقاله: OGPH02_038
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 232
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ناپایداری دیواره چاه در سازندهای نمکی در میدان نفتی کوپال
چکیده مقاله:
پدیده ناپایداری دیواره چاه یکی از مشکلات چالش برانگیز موجود در صنعت نفت می باشد که هزینه های هنگفتی را همه سال به صنعت وارد می سازد. این پدیده نه تنها باعث بروز مشکلات متعدد در عملیات حفاریب یو تکمیل چاه ایجاد می نماید، بلکه باعث کاهش تولید و از دست رفتن چاه می شود. در سال های اخیر این مشکل در میدان نفتی کوپال شکل بسیار جدی تری به خود گرفته است. به گوه ای تعداد بسیار زیادی از چاه های حفر شده در این میدان در مدت زمان کوتاهی پس از تکمیل دچار مشکل عدم پایداری، یکپارچگی و مچالگی لوله های جداری می شوند با توجه به مطالعات انجام شده، یکی از عوامل اصلی وقوع چنین مشکلی سازند پرفشار گچساران می باشد. علی رغم پیچیدگی و اهمیت زیاد این موضوع، هنوز مطالعه ای جامع پیرامون لایه های گوناگون این سازند مانند لایه های 2 و 4 که از جنس نمک می باشند صورت نگرفته است. بررسی رفتار ژیومکانیکی این لایه هابه علت ماهیت نمک و رفتار اص این نمونه سنگ در مقابل اعمال استرس اهمیت فراوانی در صنایع گوناگون از جمله صنعت نفت دارا می باشد. نتایج نشان دهنده عدم تسلیم نمونه های نمک در برابر استرس اعمالی بالا می باشد و نمونه ها تنها دچار تغییر شکل دایم و در حالت پلاستیک می شوند. در این مطالعه علل ناپایداری دیواره چاه در پیرامون این لایه ها مورد بحث و بررسی قرار گرفته است و همچنین راهکارهای مقابله با این پدیده نیز گزارش شده است.
کلیدواژه ها:
ناپايداري چاه، ژيومكانيك، خواص ژيومكانيك، سنگ نمك، سازند گچساران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/771534/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ملت، سهیل و شاد، سعید،1396،بررسی ناپایداری دیواره چاه در سازندهای نمکی در میدان نفتی کوپال،دومین همایش بین المللی نفت،گاز،پتروشیمی و HSE،همدان،،،https://civilica.com/doc/771534
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، ملت، سهیل؛ سعید شاد)
برای بار دوم به بعد: (1396، ملت؛ شاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر نانو سلیس در بتن متراکم سبک حاوی لیکا و بتن فاقد نانو
- بررسی مولفه کنترل بودجه و رابطه آن با سیستم های اطلاعات مدیریت
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- محاسبه تاب آوری شبکه گازرسانی کشور بر اساس شبیه سازی
- شبیه ساسی فزآیند بهینه جهت حذف نمک های مقاوم حزارتی و مونو اتیلن گلایکول از آمین های متداول در پالایشگاه های گازی پارس جنوبی
- بررسی برج تقطیر واحد آیزوماکس و مطالعات امکان سنجی و ارزیابی فنی به منظور مقایسه شرایط برج و مقیاس محصولات با ارزش افزوده در دو حالت پکینگ و سینی برای جریان های برگشتی
- ارزیابی کاتالیست های واحد پلاتفرمر به صورت عملیاتی با هدف افزایش بهره وری واحد به کمک مهندسی فرآیند
- بررسی اثر شوری بر پایداری آسفالتین
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.