سال انتشار: 1396
محل انتشار: کنفرانس ملی مدیریت،کارآفرینی و مهارت های ارتباطی
کد COI مقاله: MODIRH01_031
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 243
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیرات متقابل برند مشارکتی و برندهای مادر:چارچوبی برای انتخاب استراتژی های برند مشارکتی
چکیده مقاله:
یکی از مشکلاتی که بازاریابان در عرضه محصولات جدید با آن مواجه هستند، شلوغ بودن بازارها و حضور تعداد زیادی برند در بازار می باشد. بنابراین، خلق یک موضع خاص و منحصر به فرد برای محصولات جدید بسیار دشوار می باشد و حتی نوآوری هایی که جهت متمایز نمودن محصولات جدید مورد استفاده قرار می گیرد، به سرعت، توسط رقبا تقلید شده و هیچ حاشیه استراتژیکی برای شرکت باقی نمی گذارد. در نتیجه این تحولات، ریسک معرفی برند جدید بسیار بالاست و نرخ شکست برندهای جدید در حدود 80 تا 90 درصد می باشد. استراتژی برند مشارکتی یکی از استراتژی های برندینگی است که جهت افزایش میزان موفقیت عرضه محصولات جدید، توسط شرکت های متعددی اتخاذ شده است. برند مشارکتی از طریق ترکیب مزایای دو برند اصلی، ایجاد تمایز در عرضه محصولات جدید را تسهیل می کند. نتایج تحقیقات نشان می دهد که مکمل بودن برندهای مادر، کلیدی ترین جاذبه در برند مشارکتی می باشد، زیرا این امکان را فراهم می آورد که برند مشارکتی ویژگی های (کیفیت ها) مطلوب هر یک از برندهای مادر را برخوردار باشد. همچنین ادراک از محصول برند مشارکتی می تواند اثر برگشتی بر برندهای مادر داشته باشد. برندهای مادر ناشناخته تر به احتمال بیشتری تحت تاثیر ادراک از برند مشارکتی قرار می گیرند. هدف این مقاله بررسی و مقایسه یافته های مطالعات تجربی در حیطه برند مشارکتی می باشد. بررسی تعاریف مختلف ارایه شده، تحلیل اثرات مستقیم و برگشتی و سنخ شناسی برندهای مشارکتی موجود بعنوان یافته ها و نتایج تحقیق ارایه شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MODIRH01_031 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/770338/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:انوشه، مرتضی و موسوی نقابی، سیدمجتبی،1396،بررسی تاثیرات متقابل برند مشارکتی و برندهای مادر:چارچوبی برای انتخاب استراتژی های برند مشارکتی،کنفرانس ملی مدیریت،کارآفرینی و مهارت های ارتباطی،قزوین،https://civilica.com/doc/770338
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، انوشه، مرتضی؛ سیدمجتبی موسوی نقابی)
برای بار دوم به بعد: (1396، انوشه؛ موسوی نقابی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آینده CRM: بررسی استراتژی بازاریابی مشتری محور و کاربرد شبکه های اجتماعی
- وضعیت بکارگیری بازاریابی الکترونیک در گردشگری ورزشی در مقایسه با گردشگری
- بازریابی الکترونیک
- قابلیت های پویا و عملکرد شرکت برای رسیدن به مزیت رقابتی
- بررسی اخلاقیات در نظام پرستاری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مالیات بر ارزش افزوده در نرخ بازده دارایی ها
- بررسی رابطه بین دلبستگی شغلی و اثربخشی سازمانی در بین کارکنان بانک کشاورزی شهر کرمان
- بررسی ذهنیت کارکنان در مورد رضایت شغلی به کمک روش شناسی کیو
- مقایسه تطبیقی پرتفوی بهینه ارزی در دو دوره زمانی متفاوت ۱۳۸۸ - ۱۳۹۲ و ۱۳۹۲ - ۱۳۹۶ با بهره گیری از الگوی مارکویتز
- بررسی رابطه تیپ شخصیتی A&B مدیران بانک ها و تعهد سازمانی کارکنان آن ها (مطالعه موردی:شعب بانک های پست بانک و ملی استان زنجان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- تحلیل شاخص های بازار کار در فصل پاییز ۱۳۹۸
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۳ . تصویر محیط کسب وکار در آستانه تصویب بودجه و برخی آثار بودجه بر مولفه های محیط کسب وکار)
- ارزیابی عملکرد شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی (۱ . ارزیابی اجرای ۱۴ حکم مندرج در ماده (۱۱) قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری» (۶ . فصل چهارم ساختار سازمانی)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.