سال انتشار: 1396
محل انتشار:
کنفرانس ملی مدیریت،کارآفرینی و مهارت های ارتباطی
کد COI مقاله: MODIRH01_016
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 418
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی راهکارهای افزایش درآمدهای پایدار در شهرداری زنجان
چکیده مقاله:
منابع مالى شهردارى ها به صورت مختلف قابل وصول است؛ اما همه ى آنها از خصوصیات درآمدهاى پایدار برخوردار نیستند. کسب درآمد در شهردارى ها از امورى است که تاثیر عمده اى در ارایه خدمات شهرى به شهروندان دارد. طرح خوداتکایی شهرداری ها، بالا رفتن نرخ رشد جمعیت شهری و لزوم ارایه خدمات ضروری، اهمیت اقتصاد شهری و لزوم تعامل شهرداری ها با این اقتصاد، اجرای تمامی طرح ها و برنامه های عمرانی و رفع چالش های مدیریت شهری، لزوم توجه هر چه بیشتر به درآمدهای پایدار را می طلبد. درآمدهایی که نوسانات اقتصادی و اجتماعی، تاثیری در دریافت و میزان آن ندارد. با هدف بررسی وضعیت پایداری روش های مورد استفاده شهرداری زنجان در درآمدزایی، در یک بازه زمانی پنج ساله (1390-1394)؛ این تحقیق روش های مورد استفاده برای کسب درآمد در نهاد شهرداری شناسایی و پس از آن با استفاده از روش دلفی و جامعه آماری مدیران و کارشناسان حوزه های مالی و درآمدی شهرداری، ابزار پرسشنامه را در دو مرحله به کار می گیرد. هشت گروه از روش های درآمدزا که هفت گروه آن از سرفصل های اصلی وزارت کشور و ابلاغی به شهرداری ها است و نیز گروه هشتم که شامل چند روش پیشنهادی است، در مجموع 50 کد درآمدزا در پرسشنامه مطرح و به رای گذاشته شد. نتایج جمع آوری و با استفاده از آزمون تی مستقل تحلیل شده اند. بخشی از روش ها در این مرحله تعیین تکلیف شده و در مورد آنها آزمون تی در بحث پایداری به قطعیت رسیده است و سایر روش ها با در نظر گرفتن معیار میانگین وزنی و آزمون تی به مرحله دوم راه یافته اند که شامل 25 روش بوده است. در نهایت روش دلفی در دو مرحله به نتیجه رسیده و بررسی ظرفیت اقتصاد شهر زنجان با ارایه راهکارهایی عملی در رابطه با بهبود وصول درآمدهای پایدار و تحلیل آماری پایداری از روش های پیشنهادی در گروه هشتم صورت گرفت.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MODIRH01_016 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/770324/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پیرایش، رضا و فقه رحیمی، نسرین،1396،بررسی راهکارهای افزایش درآمدهای پایدار در شهرداری زنجان،کنفرانس ملی مدیریت،کارآفرینی و مهارت های ارتباطی،قزوین،https://civilica.com/doc/770324
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، پیرایش، رضا؛ نسرین فقه رحیمی)
برای بار دوم به بعد: (1396، پیرایش؛ فقه رحیمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- المان شهری نماد و نشانه ی فرهنگی، هنری و تاریخی یک شهر
- ارزیابی عملکرد شوراها در مدیریت شهری و عوامل موثر بر آن (مطالعه موردی: شهر پلدختر)
- راهکار های ایجاد درآمدهای پایدار برای شهرداریها و کاهش هزینه های مدیریت شهری
- نقش فضاسازی وهنر طراحی محیطی درسبک زندگی اسلامی و پیشگیری از جرم
- بررسی راههای افزایش درآمد شهرداری (سنندج)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر کارآفرینی زنان در شهرستان نقده
- رابطه مدیریت کیفیت جامع فراگیر و یادگیری سازمانی (مطالعه موردی: کارکنان شهرداری منطقه ۱۰ شهر تهران)
- بررسی رابطه بین ساختار سازمانی و کارآفرینی سازمانی در میان کارکنان شاغل در شهرداری منطقه ۱۷ شهر تهران
- بررسی عملکرد مدیریت شهری با تاکید بر مشارکت شهروندان در توسعه پایدار شهری (مطالعه موردی: شهرداری منطقه ۱۷ شهر تهران)
- بررسی تاثیر سامانه های اطلاعاتی و برنامه های حسابداری بر کیفیت گزارشگری مالی در شهرداری های خراسان رضوی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- تحلیل شاخص های بازار کار در فصل پاییز ۱۳۹۸
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۳ . تصویر محیط کسب وکار در آستانه تصویب بودجه و برخی آثار بودجه بر مولفه های محیط کسب وکار)
- ارزیابی عملکرد شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی (۱ . ارزیابی اجرای ۱۴ حکم مندرج در ماده (۱۱) قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری» (۶ . فصل چهارم ساختار سازمانی)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.