سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: MATNPAGOOHI05_220
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 482
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقد و تحلیل اصالت سبک درصور بیانی غزلیات امیری فیروزکوهی
چکیده مقاله:
نیروی تصویر آفرینی، همواره نشانه ی شاخص یک شاعر است و امیری فیروزکوهی نیزمضامین شعری خود را همراه با تصاویر شاعرانه زیبایی ارایه کرده است. بررسی و تحلیل صور بیانی علاوه بر این که گرایش های گوناگون اندیشه ی شاعر را باز می نماید، از جنبه ی سبک شناسی نیز دارای اهمیت است و می تواند مبین سبک و زبان خاص یک شاعر باشد. مقاله ی فوق در دو بخش ساختاری و محتوایی تنظیم گردیده است. بخش ساختاریشامل ویژگی های بیانی و زیبایی شناسی و بخش محتوایی شامل تحلیل اشعار از جهت احساس و اندیشه است. در تمام مراحل ساختاری و محتوایی سعی شده است با توجه به شواهد موجود در غزلیات امیری فیروز کوهی، ویژگی های بیانی و احساس و اندیشه ی وی مورد بررسی قرار بگیرد؛ به عبارتی، اثبات گردیده است که شاعر از حیث زیبایی شناسی، شاعر وصف و تصویرهای محض است. در انتها نیز طی جدولی، ویژگی های بیانی غزلیات به صورت مختصر بیان شده است تا به آسانی بتوان به محتوای مقاله و خلاصه ی مطالب موجود در آن دسترسی داشت. روش تحقیق مورد استفاده در این مقاله، اسنادی است به طوری که با مراجعه به منابع موجود و نیز غزلیات شاعر، به بررسی ویژگی های بیانی شعر وی پرداخته شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MATNPAGOOHI05_220 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/761749/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فرزادی مهر، محمدجواد،1397،نقد و تحلیل اصالت سبک درصور بیانی غزلیات امیری فیروزکوهی،پنجمین همایش متن پژوهی ادبی نگاهی تازه به سبک شناسی، بلاغت، نقد ادبی،تهران،https://civilica.com/doc/761749
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، فرزادی مهر، محمدجواد؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، فرزادی مهر؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تطبیقی آداب سخن و سخنوری در گلستان سعدی و قابوس نامه
- تحلیل روابط بینامتنی در تقابل با نقاشی سقاخانه ای با تاکید بر نقاشیهای ناصر اویسی و صادق تبریزی«
- بررسی و تحلیل بلاغی شعر ایمان بیاوریم به آغاز سرد فروغ فرخزاد
- بررسی و تحلیل عناصر داستانی در رمان دختری که رهایش کردی از جوجو مویز
- نقش زبان و ادب فارسی در ایجاد وحدت ملی مردم ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.