تبیین فلسفی یادگیری خدمت محور، حلقه مفقوده یادگیری مداوم
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: هشتمین همایش ملی انجمن فلسفه تعلیم و تربیت ایران
- کد COI اختصاصی: PESI08_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 829
نویسندگان
دانشگاه الزهراء(س)، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی
دانشگاه الزهر(س) ،گروه علوم تربیتی
چکیده
هدف این مطالعه، بررسی روش یادگیری خدمت-محور به عنوان یکی از روش های نوین یادگیری در راستای پیشبرد اهداف یادگیری مداوم بود. نقش چهار مولفه دانشکده، اعضاء هییت علمی، فراگیران و سازمان های اجرایی در یادگیری خدمت-محور در راستای تقویت مسیولیت پذیری اجتماعی فراگیران و ایفای نقش شهروندی آن ها در قالب خدمات اجتماعی همسو با فلسفه و ماهیت یادگیری مادوام بود. این تحقیق به روش تحلیلی-توصیفی با استفاده از ابزار کتابخانه ای انجام شد. هسته تحقیق الگوی CAPSL بود. الگوی CAPSL، الگویی برای به کارگیری یادگیری خدمت محور در دانشگاه و در سطح دانشکده است که رویکردی ویژه به توسعه یادگیری مداوم در بین فراگیران و دانش آموختگان دارد. یافته های تحقیق نشان داد که عناصر مدل یادگیری مداوم در تناظر با مولفه های مدل یلدگیری خدمت-محور است. فرصت های ایفای نقش شهروند فعال، مهارت های حل مساله و تسلط بر داتش دانشگاهی در عرصه عمل مهمترین وجه اشتراک در هر دو روش مذکور بود. همچنین فلسفه باز سازی گرایی در یادگیری مداوم بر مبنای خلق فرصتها برای شکوفایی تمامی توانایی های فرد است که در این راستا استفاده از روش یادگیری خدمت-محور، فرصت های جدیدی را برای توسعه دانش در جهت خدمت رسانی به افراد جامعه فراهم می سازدکلیدواژه ها
یادگیری خدمت محور، یادگیری مداوم، نقش شهروندی، خدمات اجتماعیمقالات مرتبط جدید
- نقش مشاوره تحصیلی در کاهش اضطراب امتحان و بهبود عملکرد تحصیلی دانش آموزان
- نقش مشاوره تحصیلی در تقویت مهارت های لازم برای انتقال به دانشگاه
- فراتر از کتاب و دفتر: نقش امکانات آموزشی متنوع در ارتقای کیفیت یادگیری و پیشرفت تحصیلی
- از خودشناسی تا آسیب شناسی: نگاهی جامع به روان شناسی شخصیت و مشکلات روان شناختی
- بررسی چالش های تربیت نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای مقابله با آن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.