سال انتشار: 1397
محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران
کد COI مقاله: NTEC11_204
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 153
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تهیه ی نانوالیاف هادیPEDOTبه روش الکتروریسی
چکیده مقاله:
در این پژوهش به بررسی امکان الکتروریسی نانوالیاف 3و-4پلی اتیلن دی اکسی تیوفن (PEDOT) از مونومر آن پرداخته شده است. به این منظور راهکارهای متفاوتی برای امکان پذیرکردن الکتروریسی آن انجام شد. ابتدا امکان تولید نانوالیاف PEDOT به صورت خالص بررسی شد. با توجه به ناموفق بودن الکتروریسی از پلی آکریلیک اسید (PAA ) به عنوان پلیمرکمکی استفاده گردید. پس از انجام آزمایشات به صورت سعی و خطا، کسب شرایط مناسب الکتروریسی دو محلول EDOT/PAA با نسبت 50:50 و 67 :33 نانوالیاف امکانپذیر گردید. سپس اکسید کردن وب نانوالیاف یاد شده از طریق دو روش مستقیم (جمع آوری نانوالیاف در حمام پلیمریزاسیون حاوی اکسیدان) و روش غیر مستقیم (قرار دادن وب نانوالیاف در محلول اکسیدان) مورد بررسی قرار گرفت. براساس نتایج حاصله نانوالیاف PEDOT/PAA (67:33) دارای کمترین قطر 298,6 نانومتر می باشد. همچنین از میان نمونه های تولید شده وب PEDOT/PAA (50:50) اکسید شده با فریک کلراید 6 آبه ی 2 مولار دارای بالاترین رسانایی 0/16 S/cm می باشد. رسانایی الکتریکی لایه ی نانوالیاف PEDOT به دست آمده با الکترولیت پلی آکریلیک اسید به عنوان پلیمر کمکی در مقایسه با الکترولیت پلی استایرن سولفونات که در تحقیقات مشابه به عنوان پلیمر کمکی به کار گرفته شده است (بدون استفاده از دوپنت) به صورت چشمگیری بالاتر می باشد.
کلیدواژه ها:
پليمرهاي رسانا، الكتروريسي، EDOT ، PEDOT
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/758458/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زرین، نسیم و توانایی، حسین و عبدالملکی، امیر و بازرگانی پور، مهدی،1397،تهیه ی نانوالیاف هادیPEDOTبه روش الکتروریسی،یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران،رشت،،،https://civilica.com/doc/758458
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، زرین، نسیم؛ حسین توانایی و امیر عبدالملکی و مهدی بازرگانی پور)
برای بار دوم به بعد: (1397، زرین؛ توانایی و عبدالملکی و بازرگانی پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناسایی عناصر سنگین در خاک با استفاده از طیف سنجی و تصاویر ابرطیفی
- A Low Power, Small Area, 4-bit Flash ADC in 0.18μm CMOS Technology Using Memristor
- حذف میکرو ارگانیسم های موجود در آب، تحت تاثیر میدان الکتریکی
- ارزیابی چهاررقم ریحان تحت شرایط کم ابی
- تلفیق همزمان سازی ژیروسکوپ های آشوبی با استفاده از طراحی کنترل کننده مد لغزشی فازی و الگوریتم رمزنگاری 3-DES با اهداف امنیت مخابرات هوایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Study on the Effects of Yarn Twist and Yarn count on Hairiness and Friction Properties in Polyester-Viscose Ring spun Yarns
- Analyzing the Damage of Fibers in Air Jet Processing Spinning
- بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی نخ پنبه و مخلوط آن در سیستم جدید لرزاننده مکانیکی
- تاثیر فرآیند کشش بر بلورینگی و آرایش یافتگی الیاف نانو کامپوزیت پلی پروپیلن/نانو صفحات گرافن
- تاثیر اشعه ماوراء بنفش بر ساختار فیزیکی و شیمیایی پارچه سلولز استات
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.