سال انتشار: 1396
محل انتشار: همایش بین المللی حقوق و فقه اسلامی
کد COI مقاله: LAWJUI01_079
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 254
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مشروعیت تجارت الکترونیکی با بیع سنتی از منظر فقه امامیه
چکیده مقاله:
شبکه جهانى اینترنت فرصت ها و نگرانى هایى را پیش روى جامعه بشرى و جوامع اسلامى قرار داده است. یکى از دستاوردهاى این شبکه فراگیر، تجارت الکترونیک است که باعث به وجود آمدن مسایل فقهى حقوقى جدیدى شده است که پاسخ هاى در خور فقها و حقوقدانان را مى طلبد. فقهاى شیعه در ساختار سنتى فقه معاملات و عقود معین، خیارات و قواعد فقهى مربوط به معاملات را مطرح کرده اند. از آنجا که در فقه امامیه ، بیع به عنوان یکی از مهم ترین و پیچیده ترین مباحث فقهی بشمار می رود و عبارت است از ایجاب و قبولی که بر نقل ملک در برابر عوض معلوم دلالت می کند از طرفی با توجه به مستحدثات بوجود آمده در معاملات و تجارت موجود در جامعه که از سال 1965 . م آغاز شده است و آن هم به علت وجود پیدایش تکنولوژیهای مدرن و کامپیوتر و اینترنت و...این مبحث مهم فقهی ، دستخوش تغییراتی شده است و از حالت اولیه خود فاصله گرفته و تحت عنوان تجارت الکترونیکی در جامعه کنونی رواج یافته است . در این تحقیق ، سعی بر آن شده است که ضمن تبییت مباحث و احکام مربوط به بیع و معاطات و تجارت ، وجوه مشروعیت تجارت الکترونیک یا نوع مدرن از تجارت با بیع سنتی پرداخته و به دنبال حل این مساله بوده که آیا تجارت الکترونیکی همان بیع مورد نظر شارع است یا مشروعیت ندارد و نیز رابطه اصل ضرورت و اباحه صحت با این نوع تجارت چگونه است بنابراین ، شناخت و آگاهی نسبت به انواع تجارت و تفاوت های و تعریف و شرایط آنها امری واجب و ضروری به نظر می رسد .
کلیدواژه ها:
تجارت،تجارت الکترونیکی، بیع ، معاطات ، مشروعیت ، فقه امامیه ، ضرورت ، اباحه ، صحت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/750348/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بیگدلی، علی،1396،مشروعیت تجارت الکترونیکی با بیع سنتی از منظر فقه امامیه،همایش بین المللی حقوق و فقه اسلامی،تهران،،،https://civilica.com/doc/750348
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، بیگدلی، علی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1396، بیگدلی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی معماری سبز در راستای کاهش اتلاف انرژی
- بررسی مشروعیت تجارت الکترونیکی در فقه امامیه
- بررسی وجوه مشروعیت تجارت الکترونیکی با بیع سنتی از دیدگاه فقه امامیه
- ماهیت حقوقی ضمانت نامه های بانکی
- اخلاق کسب و کار در تجارت الکترونیک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بازشناسی مقامات عنداللهی در حوزه صبر و تقوی ازنگاه قران کریم
- بررسی تطبیقی وظایف زن و مرد در حقوق مدنی ایران و مذاهب اهل سنت
- درامدی بر فرقه گنابادیه از گذشته تاکنون
- انتشار ویروس از منظر جنایات جنگی بین المللی
- نگاهی بر شرایط انعقاد و اعتبار بیع الکترونیکی و سنتی با نگاه تطبیقی به قانون انگلستان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.