سال انتشار: 1396
محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه
کد COI مقاله: IPMC13_017
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 231
فایل این مقاله در 31 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 31 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی عوامل کلیدی موفقیت در پروژه های ساختمانی کوچک تا متوسط (مطالعه موردی: پروژه های ساختمانی شهرستان نور)
چکیده مقاله:
تحقیقات گسترده ای در جهان در خصوص معیارها و عوامل موفقیت پروژه ها صورت گرفته است. در ایران نیز مطالعاتی در این زمینه انجام شده است و من بخشی از پروژه ها هستند که موفق بوده و توانسته اند زینت آن پروژه را به خواسته های خود به عنوان معیار موفقیت شناخته می شوند برساند. به طور کلی مثال در مورد پروژه های نیروگاهی و یا پروژه های عمرانی دولت و ....این تحقیقات انجام گرفته ولی بررسی این جنس پروژه های مسکونی صورت نگرفته و همین امر دلیلی بر شکست برخی از پروژه های ذکر شده می باشد. از این رو بررسی و شناسایی معیارهای ویژه ای که سبب موفقیت پروژه های این چنینی شده است به نظر امری ضروری می باشد. عدم وجود شناخت کافی و فراگیر عوامل موفقیت پروژه کار را برای کنترل و پایش و عملکرد پروژه ها دشوار می نماید. در نتیجه عدم شناسایی معیارهای موفقیت در بحث از پروژه های این شهرستان توسط سرمایه گذاران باعث شکست برخی از این پروژه ها شده است. در این تحقیق مسیله اصلی ما عدم موفقیت برخی از پروژه های مجتمع مسکونی شهرستان نور می باشد. در تحقیق حاضر در ابتدای امر با توجه به معیارها و عوامل شناسایی شده در ادبیات موضوع مصاحبه با افراد حاضر در پروژه انجام شده و پس از آن معیارها و عواملی که افراد مصاحبه شونده نام بردند به لیست اولیه اضافه شده که در نهایت 15 معیار و 62 قابل شناخته شده است نوبت در مرحله دوم با تدوین پرسش نامه و توزیع آن بین کل افراد حاضر در پروژه معیارها و عواملی را اولویت بندی کرده تا بدین وسیله عوامل کلیدی موفقیت پروژه های ساختمانی شناخته شود و در پروژه های بعدی ساخت به کار گمارده شود.
کلیدواژه ها:
معیار های موفقیت پروژه، عوامل موفقیت پروژه، پروژه های .اخت، مدیریت پروژه های ساخت، مدیر پروژه، عوامل کلیدی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/750008/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رضایی، پیام و صبحیه، محمد حسین و عزیزی، مجتبی،1396،شناسایی عوامل کلیدی موفقیت در پروژه های ساختمانی کوچک تا متوسط (مطالعه موردی: پروژه های ساختمانی شهرستان نور)،سیزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه،تهران،،،https://civilica.com/doc/750008
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، رضایی، پیام؛ محمد حسین صبحیه و مجتبی عزیزی)
برای بار دوم به بعد: (1396، رضایی؛ صبحیه و عزیزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثر عملکرد مدیریت منابع انسانی بر موفقیت پروژه های عمرانی
- بررسی مدیریت روسازی راهها با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP)
- مدل برنامهریزی خطی جهت بهینه سازی تعداد ماشین آلات با هدف کاهش زمان و هزینه عملیات خاکی در پروژههای شهری
- مدل سازی اطلاعات ساختمان(BIM) در مدیریت ساخت پروژه های ساختمانی
- کاربرد مدیریت کیفیت جامع در بهبود عملکرد کیفی پروژه های عمرانی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تجربه مسافر در فرودگاه مهرآباد
- تاثیر و نقش مهندسین مشاور بر کاهش هزینه های پروژه های اجرایی
- حسابداری و توسعه پایدار
- بررسی تاثیر عوامل انگیزشی بر اثربخشی بیمارستان عسلی
- بررسی عوامل موثر بر موفقیت NFC در سیستم پرداخت سیار: از دیدگاه کاربران بانک ملت تبریز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.