سال انتشار: 1386
محل انتشار:
دومین کنفرانس ملی آموزش الکترونیک
کد COI مقاله: ICELEARNING02_021
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,222
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله یک چارچوب بومی شده برای مقایسه سیستمهای آموزش الکترونیکی در ایران
چکیده مقاله:
با توجه به گسترش آموزش الکترونیکی در ایران و وجود سیستم های آماده داخلی و خارجی در این زمینه، ارائه یک چارچوب مشخص برای تعیین حداقل خصوصیات یک سیستم آموزش الکترونیکی، که دانشگاه ها، سازمان ها و شرکت ها بتوانند با کمک آن سیستم آموزش الکترونیکی مورد نیاز خود را مشخص نمایند امری ضروری است. در این مقاله به دلیل ماهیت دو گانه نرم افزاری آموزشی اینگونه سیستم ها، خصوصیات این سیستم ها به سه دسته کلی راه کارهای آموزشی(pedagogical) ، فنی (Technical) و مالی(Financial) دسته بندی شده اند. این دسته بندی این امکان را فراهم می آورد تا مسائل مختلف آموزشی، فنی و مالی که ارکان اصلی چنین سیستمهایی هستند از یکدیگر مجزا شده و میزان اهمیت هر کدام از آنها به طور مجزا مورد ارزیابی قرار گیرد. همچنین سعی شده است تا موارد مطرح شده با توجه به شرایط موجود در ایران در نظر گرفته شود تا راه کاری عملی برای مقایسه سیستم های آموزش الکترونیکی در ایران ارائه گردد.
کلیدواژه ها:
آموزش الکترونیکی ، سیستم های مدیریت آموزشی ، خصوصیات سیستم های آموزش الکترونیکی ، مقایسه سیستم های آموزش الکترونیکی ، یادگیری ، راه کارهای آموزشی ، معیار های محک زدن(Bechmarking)
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICELEARNING02_021 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/74563/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مربوطی، فرشید و صیدی، مجید،1386،یک چارچوب بومی شده برای مقایسه سیستمهای آموزش الکترونیکی در ایران،دومین کنفرانس ملی آموزش الکترونیک،زاهدان،https://civilica.com/doc/74563
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، مربوطی، فرشید؛ مجید صیدی)
برای بار دوم به بعد: (1386، مربوطی؛ صیدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- فرشید مربوطی، "آشنایی با سیستم آموزش الکترونیکی، "Moodle همایش فناوری ...
- .WebCT Website, URL :www.WebCآ .con, Access time: July 2007 ...
- . Kathy D. Munoz and Joan Van Duzer "Blackboard v, ...
- URL:http ://www .humboldt. edu/-jdv 1 /moodle/all .htm, Access time: June ...
- . Courseware Evaluation Committee, "Blackboard v, WebCT", Report of the ...
- . Sian Bayne and Julian Cook, "WebCT vs. BlackBoard? An ...
- URL: http :/www.ltss.brs .ac.uk/interact? I/in21p04.html, Access time: August 2007 ...
- . Sandy Britain and Oleg Liber, "A Framework for Pedagogical ...
- . BlackBoard Website, URL :WWW .B lackBoard.com, Access time: July ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: علوم پزشکی
تعداد مقالات: 3,424
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- کاربرد هوشمندانه اینترنت برای تحقیق
- اینترنت و تحقیق و توسعه
- اینترنت عامل تسریع و گسترش فعالیتهای R&D
- اولین شبکه اطلاع رسانی تخصصی صنایع غذایی و کشاورزان در ایران «ایران فود»
- E-Government
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی کارشناسی طرح معلم تماموقت
- روش های سنجش و پذیرش دانشجو در جهان (۱ . الگوها و مدل ها)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق یک تبصره به بند (الف) ماده (۲) قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکزآموزشی و پرورشی غیردولتی»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اجرای اصل پانزدهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران (تدریس زبان های محلی و قومی در مدارس و دانشگاه های کشور)»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الزام دولت به تعیین سرفصل «جنایات آمریکا» در کتب درسی مدارس و دانشگاه ها»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.