سال انتشار: 1396
محل انتشار: سومین کنفرانس سالانه مدیریت و اقتصاد کسب و کار
کد COI مقاله: MSECONF03_148
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 587
فایل این مقاله در 26 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 26 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر اینترنت اشیاء بر مدیریت زنجیره تامین الکترونیکی ( موردمطالعه: هلدینگ غذایی گلستان )
چکیده مقاله:
اینترنت اشیاء بخشی از اینترنت آینده خواهد بود که در آن اشیاء و تجهیزات و ماشین آلات به صورت مشارکت کنندگان فعال در فرآیندهای تجاری، اطلاعاتی عمل می کنند. یکی از حیاتی ترین بخش های مدیریت کلی یک سازمان، مدیریت زنجیره تامین آن سازمان محسوب می شود. بخشی که وظیفه هماهنگی میان تمام واحدها را بر عهده دارد. وجود بسترهای اطلاعاتی جامع و معتبر از الزامات مدیریت یک زنجیره تامین هست. هدف از تحقیق یافتن راهکار افزایش اثربخشی مدیریت زنجیره تامین الکترونیکی از طریق اینترنت اشیاء بوده است. این تحقیق از نوع کاربردی و روش آن پژوهش پیمایشی-توصیفی می باشد. سوال اصلی پژوهش این است که آیا بین اینترنت اشیاء و مدیریت زنجیره تامین الکترونیکی رابطه معناداری وجود دارد. پژوهش با این فرضیه انجام می گیرد که بین اینترنت اشیاء و مدیریت زنجیره تامین الکترونیکی رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. برای اثبات یا نفی این فرضیه، هلدینگ غذایی گلستان به عنوان مورد مطالعه انتخاب شده است. جامعه آماری 150 نفر از کارشناسان زنجیره تامین می باشند که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی و جدول مورگان تعداد حجم نمونه 108 نفر انتخاب و پرسشنامه بین آنها توزیع گردید. پایایی پرسشنامه با محاسبه ضریب آلفای کرونباخ 0.77 بوده و قابلقبول قرار گرفت. استخراج و تحلیل داده ها با روش رگرسیون و استفاده از نرم افزار SPSS انجام گرفت. نتایج تحقیق نشان می دهد، مقدار SIG آزمون در ارتباط با متغیرهای مستقل ابعاد حمل و نقل الکترونیکی، تدارکات الکترونیکی، دسترسی الکترونیکی به منابع، تهیه الکترونیکی مواد اولیه، ارتباطات الکترونیکی و صداقت و اعتماد و آموزش برابر با 0.0002 می باشد و با توجه به اینکه مقدار SIG محاسبه شده کمتر از سطح معنی داری 5% (a=0/50) است درنتیجه با 95 درصد اطمینان می توان گفت که اینترنت اشیاء بر تمامی ابعاد زنجیره تامین الکترونیکی در هلدینگ غذایی گلستان تاثیرگذار می باشد. پیشنهاد می شود برای شناخت دقیق تر، سایر صنایع غذایی نیز مورد پژوهش قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
اینترنت اشیاء ، زنجیره تامین الکترونیکی ، حمل و نقل الکترونیکی ، تدارکات الکترونیکی ، دسترسی الکترونیکی به منابع ، تهیه الکترونیکی مواد اولیه ، ارتباطات الکترونیکی ، هلدینگ غذایی گلستان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MSECONF03_148 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/743433/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:درویشیان، مژده و ربیع، علیرضا و کارگر، محمدحسن،1396،تاثیر اینترنت اشیاء بر مدیریت زنجیره تامین الکترونیکی ( موردمطالعه: هلدینگ غذایی گلستان )،سومین کنفرانس سالانه مدیریت و اقتصاد کسب و کار،تهران،https://civilica.com/doc/743433
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، درویشیان، مژده؛ علیرضا ربیع و محمدحسن کارگر)
برای بار دوم به بعد: (1396، درویشیان؛ ربیع و کارگر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کنترل و مدیریت زنجیره تامین غذا با استفاده از فناوری اینترنتی از اشیا
- بکارگیری فناوری اینترنت اشیاء در مدیریت زنجیره تامین
- ارزیابی اثربخشی راه کارهای فناوری اینترنتی از اشیاء در زنجیره تامین صنعت پتروشیمی
- بررسی کاربردهای اینترنتی اشیا در زنجیره تامین
- نقش فناوری اطلاعات و اینترنت اشیاء دربهبود فرایند زنجیره تامین سبز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مالیات بر ارزش افزوده در نرخ بازده دارایی ها
- بررسی رابطه بین دلبستگی شغلی و اثربخشی سازمانی در بین کارکنان بانک کشاورزی شهر کرمان
- بررسی ذهنیت کارکنان در مورد رضایت شغلی به کمک روش شناسی کیو
- مقایسه تطبیقی پرتفوی بهینه ارزی در دو دوره زمانی متفاوت ۱۳۸۸ - ۱۳۹۲ و ۱۳۹۲ - ۱۳۹۶ با بهره گیری از الگوی مارکویتز
- بررسی رابطه تیپ شخصیتی A&B مدیران بانک ها و تعهد سازمانی کارکنان آن ها (مطالعه موردی:شعب بانک های پست بانک و ملی استان زنجان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری» (۶ . فصل چهارم ساختار سازمانی)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح احتساب سنوات خدمت بازنشستگان نیروهای مسلح»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تبدیل وضعیت شاغلان دستگاه های دولتی دارنده گواهینامه قبولی شرکت در آزمون ادواری از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۶»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.