سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ICPCE01_502
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 181
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اهمیت وفای به عهد و پیمان دردین اسلام و از منظر امام علی
چکیده مقاله:
مهمترین سرمایه یک جامعه، اعتماد متقابل افراد اجتماع نسبت به یکدیگر است، اصولا آنچه جامعه را از صورت آحاد پراکندهبیرون مى آورد و همچون رشته هاى زنجیر به هم پیوند میدهد، همین اصل اعتماد متقابل است که پشتوانه فعالیتهاىهماهنگ اجتماعى و همکارى در سطح وسیع می باشد. در واقع سنگ بنای همه ی امور در هر اجتماعی، پایبندی به عهد وپیمان است و با سست شدن آن همه ی امور و مناسبات اجتماعی رو به سستی می گذارد و اداره ی درست امور معنا نخواهدداشت. عهد و پیمان حریم امنى است تا همگان در استوارى آن بیاسایند، و به پناه آن روند. خداوند به مومنان فرمان میدهد تابه عهد خویش وفا کنند و بدانند که باید پاسخگوی تعهدات و قول و قرارها و وعده های خویش باشند. نقطه مقابل آنپیمانشکنی است که مایهی سلب اعتماد از یکدیگر شده و اتحاد و یگانگی را از بین می برد. اگر ارکان وفاى به عهد و پیمان درجامعه متزلزل شود، همه در آتش بى اعتمادى خواهند سوخت. در سیره امام علی (ع) نیز جایگاه عهد و پیمان را میتوان درسخنان حضرت و مذمت پیمانشکنی حتی با دشمنان جستجو کرد. پذیرش خلافت به خاطر عهد الهی با علما و دانایان، حاکیاز سیره امام در وفای به عهد است. امام در برخورد با پیمان شکنان نامه ای به سرکرده آنان نوشت و یاران خود را به جنگ باآنها فراخواند. در این مقاله با روش توصیقی- تحلیلی و بر اساس منابع کتابخانه ای به عهد و پیمان از دیدگاه امام علی (ع)پرداخته می شود.
کلیدواژه ها:
پيمان، عهد، امام علي (ع)، اخلاق، وفاي به عهد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/734404/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رحیمی ندوشن، اقدس و دهقان منگابادی، بمانعلی،1396،اهمیت وفای به عهد و پیمان دردین اسلام و از منظر امام علی،کنفرانس بین المللی روانشناسی،مشاوره، تعلیم و تربیت،مشهد،،،https://civilica.com/doc/734404
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، رحیمی ندوشن، اقدس؛ بمانعلی دهقان منگابادی)
برای بار دوم به بعد: (1396، رحیمی ندوشن؛ دهقان منگابادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بانکداری اخلاقی: بررسی نقاط مشترک و تمایز آن با بانکداری اسلامی
- بررسی امکان استفاده از گلبرگ زعفران به عنوان منبعی از آنتی اکسیدان های طبیعی
- شاخص های ارزیابی بانکداری اسلامی
- مدل ریاضی خشک کردن لایه نازک کلاله زعفران با هوای داغ
- ترکیبات ویژه زعفران( Crocus sativus L)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Cognitive-Behavioral Group Counseling on Reducing Test Anxiety of Students with Negative High School Perfectionism
- Effectiveness of Life Skills Education on Reducing Common Rumination and Anxiety among Male High School Students
- Future Perspectives with Readiness of Addiction in Payam Noor University Students
- Comparison of Defect in Theory OF Mind Based on Signs of Low and High Depression Disorders in Students
- Psychological Features of Preschool Successful Coaches Theory of Data Foundation
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.