سال انتشار: 1385
کد COI مقاله: ICSA06_013
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,409
فایل این مقاله در 30 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 30 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آموزش سواد اطلاعاتی گامی تازه در برنامه درسی دوره ابتدایی
چکیده مقاله:
در دوران گذرا از جامعه ی صنعتی به جامعه اطلاعاتی نظام خهای آموزشی ناگزیر از تغییر و تحول متناسب با نیازمندیهای عصر کنونی می باشند . که این تغییرات در دو سطح کلان(اهداف و سیاستگذاریها) و سطح خرد(محتوای درسنامه ها و روش تدریس و....) صورت می پذیرد.
امروزه دانش آموزان نیازمند کسب مهارتهایی هستند که آنها را در امر پردازش و استفاده از اطلاعات تا رسیدن به دانش خود ساخته یاری نماید و از آنان یادگیر گانی مستقل و همیشگی بسازد که مدیر یادگیری خود باشند از آنجا که رسیدن به یادگیری مادام العمر یکی از نتایج لافاصل سواد اطلاعاتی است؛ در سایه ی کسب مهارتهای سواد اطلاعاتی این امر محقق می شود.
فرگیری مهارتهای سواد اطلاعاتی برای تمام مقطع تحصیلی و تمام رشته ها بخصوص از سالهای اولیه ی مدرسه به دلیل زیر بنای بودن آموزش در این سنسن اهمیت ویژه ای دارد. از آنجا که درسنامه ها به عنوان تنها رسانه ی رسمی مشترک و در دسترس همه ی دانش آموزان و راهنمای مطمئن در مسیر آموزش محسوب می گردد. لذا اندیشیدن تمهیدات آموزش مهارتهای مذکور از طریق درسنامه های مشترک به عنوان گامی تازه در جهت نیل به اهداف آموزشی در عصر اطلاعات اهمیت ویژه ای می یابد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICSA06_013 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/73225/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حیدری همت آبادی، زهرا و موسی پور، دکت نعمت الله،1385،آموزش سواد اطلاعاتی گامی تازه در برنامه درسی دوره ابتدایی،ششتمین همایش انجمن مطالعات برنامه درسی - نوآوری در برنامه درسی دوره ابتدایی،شیراز،https://civilica.com/doc/73225
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، حیدری همت آبادی، زهرا؛ دکت نعمت الله موسی پور)
برای بار دوم به بعد: (1385، حیدری همت آبادی؛ موسی پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تبیین مکتب لیبرالیسم با تاکید بر نظریه صلح پایدار کانت
- اقذام پژوهی رویکردی سازنده در جهت اثربخشی برنامه های آموزشی
- آسیب شناسی عدم تمایل معلمان به بهره گیری از فناوری های نوین آموزشی و راهکارهای کاهش آن
- امید و تاب آوری و بهزیستی روانشناختی با عملکرد تحصیلی در دانش آموزان شهر سمیرم
- مقایسه سلامت روانی، افسردگی و امید به زندگی افراد بهبودیافته از کرونا و افراد غیرمبتلا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.