سال انتشار: 1395
محل انتشار:
اولین کنفرانس ملی یافته های نوین زیست شناسی
کد COI مقاله: BIOC01_047
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 303
نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر سیتوتوکسیک کروسین مستخرج از زعفران ایرانی بر سرطان پستان
چکیده مقاله:
بیشتر از 60 درصد از دارهای ضدسرطان دارای اساس گیاهی هستند و بیشتر ترکیبات گیاهی مانند موار موثره زعفران اثرات سیتوتوکسیک را بر سلولهای سرطانی نشان میدهند. کروسین بعنوان یک کاروتنویید مهمترین ماده موثره زعفران بر علیه سرطان میباشد. سرطان پستان دومین سرطان کشنده و بدخیمترین سرطان در بین زنان است.کروسین بعنوان یک ترکیب درمانی آپوپتوز را در سرطان بصورت in vivo و in vitro القاء میکند. همه سلولهای اپیتلیال سرطانی )از بافت توموری( و نرمال )بافت نرمال اطراف تومور( جداسازی شده در این مطالعه در معرض غلظتهای متفاوت در فواصل زمانی متفاوت قرار گرفتند. در این مطالعه، با استفاده از تست IC50 ،MTT کروسین برای این سلولها بدست آمد. همه سلولهای سرطانی جداسازی شده در این مطالعه درحضور کروسین دچار مرگ سلولی شدند و هیچ ارتباطی بین گیرنده های PR ،ER و HER2 با IC50 کروسین، به میزان 3500-μg/ml4000 وجود نداشت. کروسین بر سلولهای نرمال جداسازی شده از بافت نرمال پستان هیچ تاثیری نداشت. مطالعات نشان میدهد که کروسین بعنوان ماده موثره زعفران بعنوان یک عامل درمانی برعلیه سرطان پستان مورد استفاده قرار گیرد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا BIOC01_047 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/731718/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فریدی، نسیم و حیدرزاده، حمید و بطحایی، سیده زهرا و آبرون، سعید،1395،بررسی اثر سیتوتوکسیک کروسین مستخرج از زعفران ایرانی بر سرطان پستان،اولین کنفرانس ملی یافته های نوین زیست شناسی،زاهدان،https://civilica.com/doc/731718
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، فریدی، نسیم؛ حمید حیدرزاده و سیده زهرا بطحایی و سعید آبرون)
برای بار دوم به بعد: (1395، فریدی؛ حیدرزاده و بطحایی و آبرون)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تکنولوژی و روش های استخراج، جداسازی و تخلیص آنزیم ها و پروتئین های باکتریایی
- Confrontation of soil symbionts and inhibition of oak (Quercus brantii) decay
- استفاده از ترکیب لسیتین سویا و کنسانتره ۸۰ پروتئین آب پنیر برای بهبود نمک صفراوی و تحمل اسید پروبیوتیک ها
- تاثیر کشت مداوم پنبه تراریخته بر جامعه باکتریایی خاک
- مروری بر بیماری الزایمر و راهکارهای درمانی ارائه شده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.