سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: SDRC03_032
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 139
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آبخیزداری و نقش آن در ایمنی و توسعه راه های کشور
چکیده مقاله:
راه ها خود نوعی بهره برداری از طبیعت می باشند که جز ابتدایی ترین حلقه از حلقه های دست یافتن به منابع طبیعی می باشد. هر کجا راه باشد انواع بهره برداری ها را به همراه دارد. اصولا راه ها به عنوان شاهرگ حیاتی یک جامعه تلقی می شوند. که در صورت عدم ارتباط آنها با هم حیات و توسعه اقتصادی و اجتماعی جامعه مختل خواهد شد لازم است برای احداث راه های جدید و حفاظت و نگهداری راه های قدیمی برنامه ریزی بلند مدت با کیفیت در پیش گرفته شود. با توجه به وجود مخاطرات طبیعی موجود در کشور از جمله سیل، حرکات دامنه ای، فرسایش بادی، برف و بهمن، در جهت مطالعه و احداث جاده ها نیاز ملاحظات خاص می باشد که علیرغم آبخیزداری در این زمینه اقدامات خاص خود را انجام داده و در حال اجرا می باشد. آبخیزداری مجموعه اقداماتی که بر اساس اصول مدیریت پایدار حوزه آبخیز به منظور حفاظت، به بهره برداری و توسعه از منابع آب و خاک به اجرا درمی آید. ماموریت این شاخه از علم شامل اجرای عملیات اجرایی جهت مقابله مستقیم و غیرمستقیم با مخاطرات فوق الذکر، ارایه راهبردهای توسعه ای است، سیاست ها و اهداف کلان و مرتفع نمودن چالش ها می باشد. مراحل کار و روش تحقیق شامل تهیه نقشه های مطالعاتی نظیر نقشه های پراکنش مناطق درگیر با مخاطرات فوق و نقشه های راه های کشور در معرض این مخاطرات، آمارهای خسارات و تبعات این مخاطرات، وضعیت موجود و راهکارهای مدیریتی و اجرایی می باشد که در تحقیق اصلی بدان اشاره خواهد شد.
کلیدواژه ها:
آبخیزداری، مخاطرات طبیعی، ایمنی راه ها، توسعه پایدار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/729391/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گرشاسبی، پرویز و فتاحی اردکانی، محمدعلی و سرداری، فرهاد و شفقتی، مهدی،1396،آبخیزداری و نقش آن در ایمنی و توسعه راه های کشور،سومین همایش ونمایشگاه بین المللی توسعه پایدار در راهسازی با رویکرد حفظ محیط زیست،شیراز،،،https://civilica.com/doc/729391
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، گرشاسبی، پرویز؛ محمدعلی فتاحی اردکانی و فرهاد سرداری و مهدی شفقتی)
برای بار دوم به بعد: (1396، گرشاسبی؛ فتاحی اردکانی و سرداری و شفقتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اثرات محیط پایه بر رشد و پرآوری شاخساره پسته UCB1 در کشت درون شیشه ای
- اصول انتخاب و برآورد ظرفیت ترانسفورماتورهای توزیع
- آبخیزداری یک استراتژی راهبردی جهت توسعه پایدار در راه سازی
- مروری بر آثار اکولوژیکی جاده ها
- تعیین اثرات به کارگیری سامانه های حمل و نقل هوشمند ویژه Weigh In Motion بر توسعه پایدار با رویکرد حفظ محیط زیست
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه بازتاب نور خورشید از سطح لایه های آسفالتی رنگی با استفاده ازآزمایش میدانی
- بررسی آزمایشگاهی اثر نفوذ رواناب در عملکرد بستر ماسه ای روسازی آسفالت متخلخل
- ارزیابی اثر بارگذاری دینامیکی بر ضرایب شدت تنش روسازی آسفالتی ترک خورده با استفاده از المان محدود
- مطالعه خصوصیات مخلوطهای آسفالتی دارای قیر معدنی و زایکوترم
- تاثیر نانو لوله های کربنی بر روی قیرهای تولیدی شرکت نفت پاسارگاد
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.