سال انتشار: 1395
محل انتشار: همایش بین المللی شرق شناسی، تاریخ و ادبیات پارسی
کد COI مقاله: OSPL01_153
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 134
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله جلوه های مرگ در اشعار ابوالعلاء معری و حافظ
چکیده مقاله:
در این پژوهش به بررسی تطبیقی مفهوم مرگ و شیوه ی برخورد دو سراینده ی اندیشمند، ابوالعلامعری و حافظ، به اعتبار یگانگی آبشخورهای فکری و تاثیرپذیری حافظ از معری پرداخته شده است. از جمله نتایج این پژوهش این است که: در حوزه ی ایمان و باورهای دینی، هر دو شاعر، دچار شک و تریدهای جانسوزی هستند که حاصل محدودیت ابزارشناختی و نامحدود بودن حقیقت است. حقیقتی که تملک آن ناممکن است و انسان در حیطه ی حیات تنها می تواند طالب آن باشد. نکته ی که باید در مسیله شک ابوالعلاء و حافظ، به آن توجه کرد، این است که این شک، انکار نیست بلکه پرسیدن است، تاکید بر نبودن نیست بلکه اعتراف به محدودیت است.
کلیدواژه ها:
مرگ، معری، حافظ، مرگ ستایی، مرگ پذیری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/729103/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سخاوی، ای ناز و مزیدی، پروین،1395،جلوه های مرگ در اشعار ابوالعلاء معری و حافظ،همایش بین المللی شرق شناسی، تاریخ و ادبیات پارسی،،،https://civilica.com/doc/729103
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، سخاوی، ای ناز؛ پروین مزیدی)
برای بار دوم به بعد: (1395، سخاوی؛ مزیدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی آثار سعدی در کتب فارسی دوره ابتدایی 1399-1400
- تأثیرپذیری ادبیات فارسی از فرهنگ اسلامی
- جهان اکبر و اصغر در شخصیت های انسانی در سه داستان مثنوی
- بررسی تطبیقی مضامین اشعار مهدوی در ادبیات فارسی و عربی
- بررسی تطبیقی توصیف در شعر امروالقیس و منوچهری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.