سال انتشار: 1396
محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس هیدرولیک ایران
کد COI مقاله: IHC16_290
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 417
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله برآورد میزان آب ورودی به تونل در سنگ های کارستی و خرد شده؛ مطالعه موردی: قطعه دوم تونل انتقال آب نوسود
چکیده مقاله:
نشت آب زیرزمینی به تونل های در حال ساخت، مشکلات متعددی را بر روند عملیات اجرایی دارد. روش هایی که به طور معمول به منظور تخمین میزان نشت آب زیرزمینی به تونل ها استفاده می شوند، شامل فرضیات ساده کننده ای هستند و توسعه کارست در سازندهای مسیر تونل را در نظر ندارند. با توجه به گستردگی محدوده و کمبود اطلاعات در منطقه و با توجه به مطالعات پیشین صورت گرفته، سایر روش ها در محیط های کارستی و پهنه های خرد شده و گسله از دقت لازم جهت برآورد آب ورودی برخوردار نیستند، به همین دلیل در این مقاله جهت برآورد میزان آب ورودی به تونل انتقال آب نوسود از روش پارامتری استفاده گردیده است. در ابتدا با استفاده از شش نقشه لیتولوژی، تقاطع شکستگی، تراکم خطواره، شیب، تراکم آبراه ه، پوشش گیاهی و تلفیق آن ها در محیط نرم افزار GIS مولفه تغذیه از بارش که یکی از مولفه های ورودی منطقه بود محاسبه گردید و همچنین مولفه تغذیه از رودخانه و تخلیه از رودخانه نیز با توجه به ایستگاه های هیدرومتری قبل و بعد تونل برآورد شد، سپس با استفاده از داده های برداشت شده روزانه مولفه خروجی تونل نیز محاسبه شد و در نهایت در داخل معادله بیلان منطقه قرار داده شد و میزان تبادل آب زیرزمینی در آبخوان سورمه 8/51 (MCM) محاسبه شد، که این حجم آب میتواند به داخل تونل جریان یابد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IHC16_290 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/727510/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ناصری، حمید رضا و عزتی فیض، جواد و علیجانی، فرشاد و عباسی، مهدی،1396،برآورد میزان آب ورودی به تونل در سنگ های کارستی و خرد شده؛ مطالعه موردی: قطعه دوم تونل انتقال آب نوسود،شانزدهمین کنفرانس هیدرولیک ایران،اردبیل،https://civilica.com/doc/727510
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، ناصری، حمید رضا؛ جواد عزتی فیض و فرشاد علیجانی و مهدی عباسی)
برای بار دوم به بعد: (1396، ناصری؛ عزتی فیض و علیجانی و عباسی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدل سازی میزان نشت آب به بخش آبرفتی تونل گلاس(آذربایجان غربی)
- تخمین میزان ورود آب به درون تونل انتقال آب کانیسیب
- پیشبینی ورود آب زیرزمینی به درون تونلهای سنگی با روشهای تجربی و تحلیلی و مقایسه آن با مقادیر اندازهگیری شده (مطالعه موردی تونل سمنان)
- اصول کلی در طراحی فضاهای زیرزمینی - مطالعه موردی تونل شماره یک قطعه دو راهآهن قزوین - رشت
- مقایسه میزان نشت آب زیرزمینی پیش بینی شده به تونل با استفاده مدل سازی عددی و معادلات تحلیلی (قطعه شرقی- غربی تونلمدل سازی عددی و معادلات تحلیلی (قطعه شرقی- غربی تونل خط 7 متروی تهران)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نحوه انتشار جریان هوا در راکتور MBBR توسط نرم افزار Ansys
- شناسایی اراضی مستعد کشاورزی با استفاده از ترکیب تحلیل سلسله مراتبی-فازی (مطالعه موردی: حوضه آبریز قره سو کرمانشاه)
- The Effect of Geometric Change of Steps of Stepped Spillways on Hydraulic Characteristics of Flow using Finite Volume Model Flow3D
- شبیه سازی عددی امواج ناشی از شکست سد با در نظر گرفتن اثر آب در پایین دست
- مدل سازی عددی جریان ناشی از شکست سد با استفاده از روش حجم محدود و حل کننده تقریبی ریمن به روش Roe
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ارائه فناوری های جدید پوشش کانال های آبیاری با قابلیت ارتجاعی وانعطاف پذیری و نفوذ ناپذیری مناسب
- کنترل منابع غیر نقطهای آلودگی آب رودخانه ها و سد با استفاده از پوشش گیاهی مناطق میانگیر
- بررسی نرم افزارهای هیدرولیکی جریان جهت شبیه سازی سیلاب رودخانه ها
- راهنمای انتخاب، طراحی و نصب سوپاپ هواگذر در سیستم های فاضلاب ساختمانی
- بررسی و تحلیل وقایع سیل فروردین ماه سال ۱۳۹۸ ۱. وضعیت بارندگی و مخازن سدهای کشور
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.