سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: DMECONF03_196
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 182
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ردیابی با بازده بالای نقطه حداکثر توان سیستم فوتولتایک و استفاده از یک مبدل جدید
چکیده مقاله:
انرژی موردنیاز انسانها توسط سوخت های فسیلی تامین می شود اما انرژی های تجدید پذیر به خاطر مزایایی که دارند برای تامین انرژی بهترند. صفحات فتوولتاییک بزرگترین منبع تولید انرژی های تجدید پذیر هستند. بزرگترین مشکل سیستم های خورشیدی راندمان نسبتا پایین و هزینه بالای آنهاست. در سیستم های خورشیدی از یک مبدل برای تبدیل ولتاژ به سطوح بالاتر یا پایین تر استفاده می شود. در این کار از یک ساختار جدید مبدل DC-DC جدید برای استفاده در سیستم های خورشیدی و یک الگوریتم بهینه سازی برای ردیابی نقطه حداکثر توان آن استفاده خواهد شد تا راندمان سیستم افزایش یابد. الگوریتمها انواع مختلفی دارند که در این کار الگوریتم شبکه عصبی آموزش دیده توسط رقابت استعماری در کنترل مبدل به کار گرفته شده است. نتایج نشان خواهند داد که مبدل و الگوریتم به کار گرفته شده باعث می شوند راندمان بالایی از سیستم خورشید گرفته شود.
کلیدواژه ها:
ردیابی نقطه حداکثر توان سلول خورشیدی، الگوریتم شبکه عصبی، مبدل، سیستم فتوولتاییک، .mppt
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/726253/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مصلی نژاد، علی و پورحسن، اصغر،1396،ردیابی با بازده بالای نقطه حداکثر توان سیستم فوتولتایک و استفاده از یک مبدل جدید،سومین کنفرانس سراسری دانش و فناوری مهندسی مکانیک و برق ایران،،،https://civilica.com/doc/726253
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، مصلی نژاد، علی؛ اصغر پورحسن)
برای بار دوم به بعد: (1396، مصلی نژاد؛ پورحسن)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی و شبیه سازی اینورتر H-Bridge برای اتصال به شبکه یک مزرعه خورشیدی وردیابی حداکثر توان با روش آشوب و مشاهده
- روشی نو در طراحی فیلتر LC خروجی و فرکانس کلید زنی بهینه برای اینروتر منبع ولتاژ با قابلیت تغذییه بارهای غیر خطی با استفاده از تحلیل زمانی و فرکانسی
- ارایه روشی به منظور بهبود بازدهی مبدل های قدرت برای سیستم ماژول های فوتوولتاییک تک سلولی
- ارایه یک مدل کامل از طراحی و شبیه سازی سیستم الکتریکی و اتوماسیون یک گلخانه خورشیدی
- افزایش قابلیت اطمینان مبدل اتصال پنل خورشیدی به شبکه و بار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری برکاربرد شبکه کامپیوتری در پزشکی
- ارائه مدلی مبتی بر پیش بینی کارایی سیستم های مبتنی بر نگاشت- کاهش و انتخاب برخی ویژگی ها در job profile job profile
- مروری بر برخی روش های تشخیص هویت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.