سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: COMCONF05_085
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 396
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهبود عملکرد PMSM تغذیه شده با اینورتر ولتاژ با کاهش نوسانات سرعت و گشتاور
چکیده مقاله:
در این مقاله به بهبود عملکرد موتور سنکرون مغناطیس دایم (PMSM) تغذیه شده با اینورتر ولتاژ با کاهش نوسانات سرعت و گشتاور می پردازیم . برای اینکه موتور سنکرون مغناطیس دایم در هر سرعتی بتواند حالت سنکرونی خود را حفظ نماید، لازم است تا فرکانس ولتاژ اعمالی به استاتور ، با فرکانس چرخشی روتور یکسان شود و همجنین به منظور ایجاد جریان های شبه سینوسی در سیم پیچ های استاتور با دامنه مورد نظر، از طریق به کارگیری مدار کنترلی مناسب دامنه ولتاژ مورد نیاز مشخص می گردد. برای بهبود و تسریع این عمل، اینورتر تغذیه کننده استاتور وظیفه تولید ولتاژهای سه فاز با دامنه و فرکانس محاسبه شده را بر عهده دارد که باعث کاهش ریپل های سرعت و گشتاور می شود. در این مقاله روش پیشنهادی جهت بهبود عملکرد استفاده از اینورتر ولتاژ با مدولاسیون عرض پالس (PWM) می باشد که به واسطه آن می توانیم ایجاد ولتاژ شبه سینوسی بکنیم که طی اعمال این روش پیشنهادی توسط PWM ، نوسانات سرعت و گشتاور با انجام یک سری تغییرات در ضرایب (ضریب مدولاسیون فرکانسی ) و (ضریب مدولاسیون دامنه) در بازه های زمانی متفاوت کاهش می یابد، همچنین در این مقاله بخاطر اجتناب از وجود هارمونیک های زوج در خروجی، ضریب مدولاسیون فرکانسی را برابر یک عدد صحیح فرد و مضربی از 3 انتخاب کرده ایم که خود این عمل علاوه بر بهبود در عملکرد، از اختلال در کنترل موتور تا حدودی جلوگیری کرده و در پایداری موتور در حفظ حالت سنکرونی را تسریع می کند. نتایج حاصل از شبیه سازی با نرم افزار MATLAB/Simulink و آزمایشات انجام شده و مقایسه نتایج بدست آمده با نتایج قبل از ارایه روش پیشنهادی و مشاهده افزایش بازده و کاهش تلفات و کاهش نوسانات سرعت و گشتاور و افزایش عمر موتور سنکرون مغناطیس دایم عملکرد مطلوب این روش را نشان می دهد .
کلیدواژه ها:
موتور سنکرون مغناطیس دایم (PMSM) ، اینورتر ولتاژ با مدولاسیون عرض پالس (PWM) ، ریپل سرعت ، ریپل گشتاور ، کنترل سرعت ، درایو
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا COMCONF05_085 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/725064/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عیوضی، بابک و حسینیان، سیدحسین،1396،بهبود عملکرد PMSM تغذیه شده با اینورتر ولتاژ با کاهش نوسانات سرعت و گشتاور،پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق و کامپیوتر با تاکید بر دانش بومی،تهران،https://civilica.com/doc/725064
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، عیوضی، بابک؛ سیدحسین حسینیان)
برای بار دوم به بعد: (1396، عیوضی؛ حسینیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی چسبندگی پوشش کنترل حرارتی سیاه پلی اورتانی واثرعوامل مختلف برآن
- طراحی، آنالیز و شبه سازی یکموتور سوئیچ رلوکتانسی با استفاده از آنالیز عددی FEM
- کنترل بهینه مبدل DC-DC متصل به ماژول خورشیدی در شرایط عادی و سایه جزیی
- کنترل بهینه عملکرد موتور رلوکتانسی سوئیچ شونده با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- کنترل گشتاورموتور رلوکتانس سوئیچی درسرعتهای مختلف توسط الگوریتم ژنتیک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر موبایل اپلیکیشنها بر پایداری کسب وکارهای SME در طول COVID-۱۹
- شارژ هوشمند خودروهای برقی با در نظر گرفتن جایابی بهینه ایستگاه های شارژ در شبکه توزیع
- Improvement Image Summarization using Image Processing and PSO Algorithm.
- بررسی امنیت اینترنت اشیا
- تشخیص بیماری کرونا با استفاده از هوش مصنوعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی فرآیندهای بازیافت گاز همراه میادین نفت و فلر به منظور تولید برق در ایران
- طراحی و استقرار ساز و کار لازم برای انتخاب تجهیزات و ارزیابی مشخصات فنی آن ها با هدف کاهش تلفات انرژی الکتریکی
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- تدوین روش استخراج هزینه راه اندازی انواع واحدهای نیروگاهی و ارائه شرایط و محدودیت های فنی جبران سازی وسیع توان راکتیو در عملکرد ژنراتورهای نیروگاهی
- سازه ها و تجهیزات صنعت برق (تولید، انتقال و توزیع)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.