مدل سلسله مراتبی مبتنی بر روش متوسط موزون فازی برای ارزیابی و سنجش چابکی تولید

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: فصلنامه مطالعات مدیریت صنعتی، دوره: 8، شماره: 18
  • کد COI اختصاصی: JR_JIMS-8-18_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 427
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صدیقه خورشید

استادیار مدیریت سیستم، دانشکده مدیریت - اقتصاد دانشگاه سمنان

چکیده

جهانی سازی و رقابت جویی شوکها و لرزش ها مهیبی بر محیط تولید جهانی، وارد کرده و سازمانهای تولیدی را ملزم به انجام تغییراتی در ساختار و طرق انجام کسب نموده است. به علاوه، سازمانهای تولیدی دریافته اند که چابکی برای بقا و رقابت پذیری ضروری است. اما توانایی چابک سازی سازمان کمتر از پیش بینی شده است، توسعه یافته است. مدیران با این مساله مواجه اند که سازمان آنها از چه مقدار چابکی برخوردار است و به چه مقدار چابکی نیاز دارد. در این مقاله به منظور حمایت از تصمیمات مدیران برای چابک سازی سازمان یک مدل سلسله مراتبی ارزیابی و سنجش سطح چابکی تولید مبتنی بر روش متوسط موزون فازی توسعه یافته است. این مدل می تواند ابهام و نادقیقی ذاتی شاخص های کیفی چابکی، و نیز دانش و قضاوت خبرگان به هنگام ارزیابی و سنجش سطح چابکی تولید را تعدیل کند. این مدل در صنعت فولاد خوزستان اجرا شده است

کلیدواژه ها

چابکی تولید، نظریه مجموعه فازی، روش متوسط موزون فازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.