سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: IACUT03_506
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 241
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و تعریف شاخص های اجتماعی_فرهنگی شهر خلاق در توسعه شهری اصفهان
چکیده مقاله:
ایده شهر خلاق، مبحثی جدید و مورد توجه در حوزه مطالعات شهری و به ویژه توسعه شهری است که بر بهتر شدن محیط زندگی و ارتقای کیفیت زندگی به واسطه تفکرات نو شهروندان تاکید دارد.شهرهای خلاق، نقش اساسی در رشد و توسعه هر شهری خواهند داشت و وجود زیرساخت های فرهنگی و اجتماعی، رهبری خلاقانه و نقش افراد خلاق و نوآور از جمله امکانات زیرساختی جهت رونق و توسعه شهری است.مقاله حاضر توصیفی-تحلیلی بوده و از روش کیفی تحلیل محتوا در آن استفاده شده است.ابزار مورد استفاده تحقیق نیز مطالعات کتابخانه ای و بررسی اسناد و مدارک معتبر(کاغذ یا رایانه ای)می باشد.در این مقاله ابتدا با مروری بر ادبیات تخصصی حوزه شهر خلاق، شاخص های آن و رابطه آن ها با توسعه شهری، نظریات صاحبنظران شهر خلاق، مطرح شده است.هدف از بررسی شاخص های شهر خلاق (نمونه موردی شهر اصفهان)، معرفی کیفی شاخص های اجتماعی-فرهنگی شهر خلاق در سطح شهر اصفهان است و با نتایج بدست آمده از تحقیق می توان گفت زمینه ها و بسترهای تحقق شهر خلاق در شهر اصفهان فراهم است و با وجود سابقه تاریخی، فرهنگی، اجتماعی، هنری،جاذبه های فرهنگی (انجن های ادبی،کتابخانه ها،موزه ها،عناصر هویت بخش شهر و....)، به کارگیری طبقه خلاق و راه اندازی کریدور صنایع خلاق، می تواند در جهت تحقق شهر خلاق حرکت کند.
کلیدواژه ها:
خلاقیت، شهر خلاق، شاخص اجتماعی- فرهنگی، توسعه شهری، اصفهان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/712070/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عباسی، مهسا و شبانی، امیرحسین،1396،بررسی و تعریف شاخص های اجتماعی_فرهنگی شهر خلاق در توسعه شهری اصفهان،سومین همایش بین المللی معماری عمران وشهرسازی در آغاز هزاره سوم،تهران،،،https://civilica.com/doc/712070
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، عباسی، مهسا؛ امیرحسین شبانی)
برای بار دوم به بعد: (1396، عباسی؛ شبانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدیریت منابع انسانی، راهکاری برای تحقق توسعه پایدار
- سنجش میزان تاب آوری اجتماعی- اقتصادی ( مطالعه موردی: منطقه یک قزوین)
- مدیریت منابع انسانی سبز
- بررسی منشا ایجاد گردوغبار و عوامل موثر بر آن
- سنجش و اولویت بندی عوامل موثر بر رقابت پذیری و جذابیت های مقاصد گردشگری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- انرژی طبیعی نیازحیاتی بشر درآینده نزدیک
- بررسی چگونگی تأثیر طراحی اقامتگاه بومی بر گردشگری روستایی، روستای ژاله گه سرپل ذهاب کرمانشاه)
- تاثیرگذاری نقش نورپردازی بر امنیت زنان در شهرک های مسکونی و افزایش تعاملات اجتماعی در جهت ارتقاء رضایتمندی اجتماعی
- پیشگیری جرم از طریق معماری و شهر سازی (نمونه موردی شهر هشتگرد قدیم)
- نقش سرمایه اجتماعی در توسعه فضایی محله
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.