کاربرد طراحی آزمایش در بهینه سازی سیستم رنگ زای 4- آمینو آنتی - پایرن- هیدروژن پراکسید- پراکسیداز برای اندازه گیری اسپکتروفتومتری فنیل افرین
محل انتشار: همایش ملی یافته های نوین شیمی در صنعت پزشکی
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,563
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CHEMISTRYMED01_130
تاریخ نمایه سازی: 30 فروردین 1388
چکیده مقاله:
در کار حاضر برای اندازه گیری اسپکتروفتومتری فنیل افرین از واکنش تراکمی آن با 4- آمینوآنتی پایرن در حضور هیدروژن پراکسید و آنزیم پراکسیداز استفاده شده است. در این واکنش یک رنگ کینونوییدی تولید می شود. از آنجا که آنزیم های خالص گران قیمت بوده و محلول های آن ها ناپایدارند، در کار حاضر از عصاره خام کلم قمری به عنوان منبع آنزیم پراکسداز استفاده شده است. برای بهینه سازی عوامل مختلف موثر بر واکنش (PH، غلظت 4- آمینو آنتی پایرن و هیدروژن پر اکسید و مقدار عصاره کلم قمری) از طرح هم نهاده مرکزی چرخش پذیر(rotatable central composite design) استفاده شد. این طرح از زمره طرح های رویه پاسخ است که امکان بهینه سازی همزمان عوامل و نیز تشخیص برهمکنش ها را فراهم می سازد.
کلیدواژه ها:
فنیل افرین- طراحی آزمایش-پراکسیداز-عصاره
نویسندگان
محمد امجدی
دانشگاه تبریز- دانشکده شیمی- گروه شیمی تجزیه
جمشید نظری
دانشگاه تبریز- دانشکده شیمی- گروه شیمی تجزیه
ام البنین آل احمدی
دانشگاه تبریز- دانشکده شیمی- گروه شیمی تجزیه
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :