سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CICEAUD01_0803
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 169
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 22 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ایمنی مراکر درمانی در مقابل زلزله در راستای معماری پایدار
چکیده مقاله:
سبک سازی ساختمان به عنوان یکی از راه های مقاوم سازی ساختمان در برابر زلزله حدودا از سال 1960 به عنوان یک ایده جدید در صنعت ساختمان در جهان مطرح شده است. طبیعتا برای تحقق این ایده نیاز به سبک سازی اجزاء داخلی و خارجی تشکیل دهنده ساختمان می باشد امروزه با استفاده ازفن آوری جدیدی که برای مقابله با نیروی زلزله بوجود امده میتوان ساختمان ها در مقابل زلزله ایمن نمود و این سیستم های جدید ساختمانی عبارتند از : 1-جدا سازی فونداسیون... 2- سیستم های مدرن بهسازی لرزه ای،استفاده از سیستم های جاذب انرژی زلزله نظیر میراگرها و بادبندهای اصطکاکی 3-ضربه گیرها: به منظور کنترل لرزش های وارد آمده به ساختمان، امروزه استفاده از لاستیک های ضربه گیر با ساختار لایه ای در پایه های ساختمان بسیار متداول شده است. این لاستیک ها ساده ترین ضربه گیرهایی هستند که می توان در اکثر ساختمانها نصب و تا حد بسیاری مانع از وارد آمدن ضربه، به سازه بالای آن گردد. در کنار ضربه گیرهای لاستیکی، بکار گیری نوعی سیستم هیدرولیکی دیگر که در طبقات فوقانی ساختمان کاربرد دارد نیز استفاده شده است. این سیستم که نوعی ضربه گیر هیدرولیکی است سبب می شود تا جابجایی های افقی طبقات بالای ساختمانها تا 50 درصد مستهلک شود 4-تعلیق ساختمان: نوآوری دیگری که بصورت آزمایشی اجرا شده است سیستم تعلیق تمام خانه بر روی بستری از هوای فشرده است. در این فناوری خانه ای به وزن 80 تن در زمان زلزله بصورت شناور درمی آید. در این روش وجود یک سنسور، بروز زلزله را تشخیص داده و بلافاصله هوای فشرده در زیر ساختمان تزریق می شود و تمام ساختمان را به اندازه 2 تا 3 سانتی متر از زمین بلند می کند و از انتقال هر نوع نیرویی به ساختمان ممانعت بعمل می آورد با توجه به آنکه حتی فاصله ای به اندازه یک میلیمتر نیز برای مقابله با زلزله کافی است، این سیستم می تواند در کمتر از نیم دقیقه فعال شده و جان ساکنین را نجات دهد لازم به تذکر است در حال حاضر پیشرفت هایی در محاسبات ساختمان حاصل گردیده و می توان ساختمان ها تا حدود زیادی در مفابل زلزله مقاوم نمود با نرم افزاری ETABSوSAP میتوان این محاسبات استاتیکی ویا دینامیکی ساختمان را درمقابل نیروهای قایم وزلزله با دقت انجام داد حتی امکان شبی سازی ساختمان در مقابل زلزله وجود دارد وسایر مواردی که در مقاوم سازی ساختمان موثرند تهیه طراحی مناسب و نقشه های دقیق معماری و محاسباتی .. استفاده از مصالح سبک با کیفیت بالا و رعایت قوانین زلزله و اجتناب از ساختن ساختمان روی گسل ها وزمین های شیب دار می تواند اثر بسزایی در مقاوم سازی ساختمان درمقابل زلزله داشته باشد نا گفته نماند که رعایت فاصله بین دو ساختمان ضروی است.
کلیدواژه ها:
سبک سازی، محاسبات کامپیوتری، جداسازی فونداسیون، میراگرها، نقشه دقیق محاسباتی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/709498/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سوداگر، حسین و سوداگر، شراره و مفاخر، فرشاد،1396،ایمنی مراکر درمانی در مقابل زلزله در راستای معماری پایدار،کنفرانس بین المللی عمران،معماری و شهرسازی ایران معاصر،تهران،،،https://civilica.com/doc/709498
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، سوداگر، حسین؛ شراره سوداگر و فرشاد مفاخر)
برای بار دوم به بعد: (1396، سوداگر؛ سوداگر و مفاخر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پایداری و تاب آوری در پست پست مدرنیزم
- نگاهی به مفهوم تزیینات و زیبایی در معماری بومی ایران (نمونه موردی تیمچه بزرگ بازار قم)
- بررسی معماری خاک ، رویکردی همسو با معماری پایدار
- بررسی نمای دوپوسته در ساختمان اداری با رویکرد کاهش اثر گلخانه ای در اقلیم معتدل
- نشانه شناسی باغ ایرانی بر اساس علت های وجودی ارسطو
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر نصب سرعتکاه در کاهش تصادفها و سرعت تردد وسایل نقلیه در معابرشهری، مطالعه موردی کریدور اصلی (شرقی-غربی) شهر تیران
- تأثیر رنگ در معماری داخلی از نگاه زیباشناسی
- تحلیل الگوها و تیپولوژی مسکن در شهر بارسلونا
- مقایسه تطبیقی امکانات معلولین در فضای شهری در دو منطقه برخوردار( خیابان احمدآباد) و کم برخوردار ( خیابان طبرسی)
- استفاده از ANFIS برای تخمین عایق صوتی مصالح بنایی و مقایسه با رگرسیون خطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.