سال انتشار: 1395
محل انتشار: دومین همایش ملی علوم کاربردی ورزش و تندرستی
کد COI مقاله: ASSF02_309
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 123
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر چهار هفته تمرین ترکیبی (ایروبیک-مقاومتی) و مکمل دهی کافیین روی لکوسیتوز دختران دارای اضافه وزن
چکیده مقاله:
رژیم غذایی نامناسب و بی تحرکی از مهمترین عوامل بروز اضافهوزن، چاقی و اصلیترین عوامل زمینهساز بیماریهای غیرواگیردار مانند: دیابت، پرفشار خونی، افزایش چربیهای خون و بیماریهای قلبیعروقی میباشند. همچنین، اضافه وزن و چاقی به علت افزایش بیان ژنی سیتوکینها، ارتباط تنگاتنگی با مقادیر زیاد التهاب دارد 5]، .[2 با این حال، برای کنترل و درمان چاقی و عوارض آن از سوی محققین و متخصصین رویکردهای مختلفی مانند: رژیم غذایی، مصرف مکملهای چربی-سوز، مصرف دارو، جراحی و شرکت در فعالیتهای ورزشی توصیه میشوند. به عنوان نمونه برخی محققین معتقدند که مصرف مکملهای کاهنده وزن مانند کافیین، ممکن است به تنهایی و در تعامل با تمرینات بدنی باعث بروز برخی تغییرات مطلوب شود 5]، .[4 تمرین با یک شکل سازمان یافته از فعالیت فیزیکی به دو گروه مقاومتی و استقامتی تقسیم میشود ، اخیرا0 تمرینات استقامتی و مقاومتی به اشکال مختلف تمرین تحت عنوان تمرین ترکیبی به عنوان یک روش تمرینی توجه محققین را به خود جلب کرده است .[2] یکی از تغییرات چشمگیر و ثابتی که در جریان ورزش دیده میشود، لکوسیتوز (افزایش تعداد گلبولهای سفید در گردش) میباشد. تعداد گلبولهای سفید در گردش ممکن است تا چهار برابر زمان استراحت افزایش پیدا کرده، پس از توقف ورزش در حد بالا باقیمانده و بعد از اتمام بعضی انواع تمرینها به مدت چندین ساعت بالا باقی بماند .[1]به هر حال، با توجه به نتایج محدود و متناقض، تحقیق حاضر در نظر دارد به منظور پاسخ به برخی از سوالات و ابهامات موجود تاثیر یک ماه تمرین ترکیبی ایروبیک-مقاومتی همراه با مکملدهی کافیین 5) میلیگرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن) روی گلبولهای سفید در دختران دارای اضافه وزن انجام گرفت.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/708383/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فرج پورخزاعی، سارا و جعفری، افشار و علیپور، محمدرضا،1395،تاثیر چهار هفته تمرین ترکیبی (ایروبیک-مقاومتی) و مکمل دهی کافیین روی لکوسیتوز دختران دارای اضافه وزن،دومین همایش ملی علوم کاربردی ورزش و تندرستی،تبریز،،،https://civilica.com/doc/708383
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، فرج پورخزاعی، سارا؛ افشار جعفری و محمدرضا علیپور)
برای بار دوم به بعد: (1395، فرج پورخزاعی؛ جعفری و علیپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی مدل رگرسیونی مدیریت زمان و بهبود سازمانی در مدیران ورزشی ادارات استان خراسان جنوبی
- بررسی مدل رگرسیونی سرمایه روانشناختی و رضایتمندی نیروهای داوطلب در رویدادهای ورزشی آموزش و پرورش
- پاسخ های ارگان پوست انسان به فعالیت های پویا
- تاثیر تمرینات پلیومتریك بر تعادل و حس عمقی زانو و مچ پای نوجوانان پسر والیبالیست
- تغییرات سلامت عمومی، هویت ورزشی، انگیزه ورزشی و سازگاری اجتماعی –فردی در دانش آموزان پسر غیر ورزشکار پس از تمرینات هوازی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.