سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: AHCONF02_020
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 479
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل روند فصلی گونه گیاهی آنغوزه ( Ferula assa-foetida )در ذخیره گاه زیست کره توران
چکیده مقاله:
نظارت بر تغییرات فصلی در فعالیت های پوشش گیاهی و فنولوژی، ارزیابی و مدیریت گیاهان در مناطق حفاظت شده ضروری است. آنغوزه (Ferula assa- foetida) متعلق به تیرهی چتریان و از گیاهان دارویی- مرتعی ارزشمند ذخیره گاه زیست کره توران و دارای طبقه تهدید در معرض خطر انقراض میباشد. تحلیل سری های زمانی بلندمدت داده های ماهواره ای می تواند پیش زمینه ای موثر در راستای پایش و تغییرات فصلی در مورد گونههای در معرض خطر انقراض باشد. داده ماهوارهای مورد استفاده در این پژوهش شامل دادههای MOD13Q1 میباشد. تحلیل فصلی گونه مورد نظر با استفاده از روش آنالیز فصلی و شاخص PVI1 که ازجمله شاخصهای گیاهی مناطق خشک و نیمه خشک میباشد، انجام گرفت. نتایج نشان داد که زمان رسیدن به اوج رشد این گیاه در طول این 15 سال از 3 آوریل در سالهای اول به 18 آوریل در سالهای آخر تغییر پیدا کرده است. پیشنهاد میگردد در مطالعات آتی روند تغییرات پوشش گیاهی با متغیرهای انسانی و آب و هوایی مورد بررسی قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا AHCONF02_020 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/708093/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کرمانی، فرزانه و احمدی دستجردی، محمدرضا و خیراندیش، زهرا و رایگانی، بهزاد،1396،تحلیل روند فصلی گونه گیاهی آنغوزه ( Ferula assa-foetida )در ذخیره گاه زیست کره توران،دومین همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست،تهران،https://civilica.com/doc/708093
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، کرمانی، فرزانه؛ محمدرضا احمدی دستجردی و زهرا خیراندیش و بهزاد رایگانی)
برای بار دوم به بعد: (1396، کرمانی؛ احمدی دستجردی و خیراندیش و رایگانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آنالیز وارزیابی پوشش گیاهی مراتع حوزه آبخیز کنج کوه استان یزد
- بررسی توجیه اقتصادی برداشت گیاه آنغوزه در حوضه کریت طبس
- بررسی رابطه فقر اقتصادی و اجتماعی جوامع بهره بردار از اکوسیستم های مرتعی با تخریب یافتگی مراتع(مطالعه موردی منطقه خفر و سیور سمیرم)
- نقش مراتع در فرسایش خاک
- مقایسه ترکیبات تشکیل دهنده آنغوزه طبس و یزد
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش تحقیقات در کاهش ضایعات میوه گلابی با استفاده از کلرور کلسیم
- استفاده از ضایعات پوست چوب، خاک اره و الیاف های ریز در تولید هیزم شومینه
- نقش تحقیقات در بهبود کیفیت محصولات کشاورزی (زعفران و خشکبار)
- نقش تحقیقات و واحدهای تحقیق و توسعه در ارتقای سطح فن آوری و سازگاری ماشین های کشاورزی با شرایط ایران
- بررسی فرمولاسیون آب گریپ فروت ایران به منظور بهبود کیفیت آن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.