سال انتشار: 1393
محل انتشار: فصلنامه علوم و فناوری دریا، دوره: 70، شماره: 70
کد COI مقاله: JR_MSTJ-70-70_005
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 264
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد تیوری صف در بهبود عملیات بنادر تجاری
چکیده مقاله:
بنادر در تمامی کشورهای دریایی به عنوان نقاط اتصال تجارت جهانی قلمداد میشوند. مساله زمان انتظار و زمان خدمت دهی به کشتیها از اهمیت بسزایی برخوردار هستند. بر همین اساس در بنادر پر رفت و آمد، کشتیها ممکن است به علت محدودیت امکانات تخلیه و بارگیری حتی ماهها در لنگرگاهها، منتظر نوبت خدمترسانی بمانند. در واقع بنادر را میتوان به عنوان یک سیستم صفبندی با پارامترهای پایه: نرخ ورود کشتی و نرخ خدمت دهی به کشتی در یک واحد زمانی تعریف نمود. شاخص های مناسب عملیاتهای بنادر بر مبنای این پارامترها محاسبه میشوند. این پژوهش به توصیف کاربرد تیوری صف در بهبود عملیات بنادر تجاری جهت کاهش زمان انتظار کشتیها میپردازد. بر اساس این مطالعات میتوان نتیجه گرفت که تیوری صف میتواند با تعیین الگوی ورودی مناسب، بررسی و تحلیل سیستمهای صف، کاهش زمان انتظار کشتیهای آماده دریافت خدمت سبب افزایش توان عملیاتی بنادر گردد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_MSTJ-70-70_005 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/705804/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رنجبر، قدرت اله و کیانی مقدم، منصور،1393،کاربرد تیوری صف در بهبود عملیات بنادر تجاری،https://civilica.com/doc/705804
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، رنجبر، قدرت اله؛ منصور کیانی مقدم)
برای بار دوم به بعد: (1393، رنجبر؛ کیانی مقدم)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مصیبت دزدان دریایی؛ آثار اقتصادی دزدی دریایی
- دزدی دریا، قانون دریا و اعمال قدرت: پیشرفتها در خلیج سومالی
- ارزیابی کارایی ترمینال کانتینری بندر خرمشهر با رویکرد DEA-AP
- بررسی عوامل موثر بر سرمایه گذاری در منطقه آزاد تجاری – صنعتی اروند
- نقش مدیریت منابع انسانی در بهبود مدیریت دانش در شرکت های کشتیرانی ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.