سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: IRCEM02_127
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 207
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی وضعیت فعلی وب سایت های خرید گروهی فعال درکشور از دید ترافیک ورودی
چکیده مقاله:
با افزایش دسترسی به اینترنت در کشور، تجارت الکترونیک نیز گسترش یافته است، به طوریکه که در سال های اخیر نام کسب و کارهای آنلاین جدیدی برسر زبان ها افتاده است، یکی از این کسب و کارها وب سایت های تخفیف گروهی است، اما با این وجود، در کشور مطالعات کمی درخصوص وضعیت فعلی این کسب و کار صورت گرفته است. هدف اصلی این پژوهش بررسی وضعیت فعلی این کسب و کار در ایران از دید ترافیک ورودی است. بدین منظور پس از تعیین حجم نمونه و نمونه گیری، داده های مورد نیاز جمع آوری شده و سپس صحت فرضیه های مطرح شده در این پژوهش به کمک آزمون های آماری مورد ارزیابی قرار داده شد، در این پژوهش برای انجام آزمون ها و تجزیه و تحلیل های آماری از نرم افزار SPSS استفاده شده است. درنهایت نتایج آزمون واریانس یک طرفه نشان داد که (P<0.05) است به بیان دیگر، میانگین تعداد بازدیدکننده در وب سایت هایی که در یکی از سال های 2011 تا 2014 تاسیس شده اند بصورت معنادار بیشتر از وب سایت هایی است که در یکی از سال های 2015 تا 2017 تاسیس شده اند، درنتیجه وب سایت های تازه تاسیس به علت فقدان کاربر کافی، در خطر تعطیلی قرار دارند. از سوی دیگر نتایج آزمون فریدمن نشان داد که بیشتر کاربران وب سایت های خریدگروهی از طریق موتورهای جستجو وارد این وب سایت ها می شوند. همچنین شبکه های اجتماعی که به عنوان یکی از منابع ترافیک ورودی شناخته می شوند و بصورت بالقوه می توانند باعث گرایش کاربران به سمت وب سایت های خریدگروهی شوند، متاسفانه مشخص شد که کم ترین سهم را در تامین ترافیک ورودی این سایت ها دارند. در انتها با توجه به نتایج و ادبیات پیشین مورد مطالعه پیشنهاداتی در خصوص بهبود وضعیت فعلی این کسب و کار ارایه شده است.
کلیدواژه ها:
تحليل واريانس يك طرفه، ترافيك ورودي، خريدگروهي، شبكه هاي اجتماعي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/700125/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شیشه چی، سمن و شفیعی نژاد، احسان،1396،بررسی وضعیت فعلی وب سایت های خرید گروهی فعال درکشور از دید ترافیک ورودی،دومین کنفرانس ملی تحقیقات بین رشته ای در مهندسی کامپیوتر، برق، مکانیک و مکاترونیک،بوئین زهرا،،،https://civilica.com/doc/700125
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، شیشه چی، سمن؛ احسان شفیعی نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1396، شیشه چی؛ شفیعی نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر ابعاد تجربه برند بر رفتار شهروندی مشتری در شرکت بیمه آسیا
- تاثیر عوامل درگیری مشتری و تعامل مشتری با برند بر تمایل رفتاری مصرف کننده با توجه به نقش تعدیلگر انگیزه های مطلوبیت و لذت جویی
- بررسی رابطه بین ویژگی های فروشگاههای خرده فروشی با دلبستگی به برند، رضایت مشتری و تبلیغات دهان به دهان
- بررسی رابطه بین سهولت ادراک شده و سودمندی ادراک شده با قصد استفاده ازسیستم یادگیری الکترونیکی با توجه به نقش نگرش دانشجویان مطالعه موردی: دانشجویان د انشگاه آزاداسلامی استان گلستان
- بررسی تاثیر اعتماد، تعهد و رضایت بر وفاداری مشتری در بخش توزیع شهرک اقتصادی بوشهر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- اثر مدیریت دانش در انتخاب و انتقال تکنولوژی انرژی های پاک در صنعت خودرو(مورد مطالعه: شرکت صنعتی ایران خودرو)
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.