نیازسنجی و آموزش مهارت های نیروی انسانی هتلداری راهی به سوی توسعه گردشگری

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین همایش علمی پژوهشی یافته های نوین علوم مدیریت، کارآفرینی و آموزش ایران
  • کد COI اختصاصی: EMCONF03_010
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 679
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

طاهره شاهی

کارشناس ارشد گردشگری اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و مدرس مدعو دانشگاه پیام نور و علمی کاربردی شهرستان نوشهر

صدیقه خورشید

دانشیار مدیریت سیستم، دانشگاه سمنان

چکیده

گردشگری مهم ترین کسب و کار انسان محور است، افراد، منابع و محصولات را به تجارتی تبدیل می کند که در نهایت توسط بازدیدکنندگان به مصرف می رسند. سطح بالای مشارکت مردم در تجارب گردشگری، کلیه ارزش زایی برای مصرف کننده است. رابطه بین مصرف کننده و کارمند می تواند کیفیت تجربه را تعیین کند. توجه ویژه به ارتقاء سطح علمی شاغلان در این صنعت و پرورش نیروهای متخصص برای تقویت پنبه اجرایی مدیریت گردشگری نه تنها آینده روشنی را برای این صنعت درایران تداعی خواهد کرد، بلکه موقعیت جهانی ما را نیز در بازار وسیع و بدون حدومرز جهانگردی بهبود خواهد بخشید. با این تفاسیر می توان گفت که با رشد گردشگری در همه کشورها امروزه رقابت بر جذب گردشگر و ارایه خدمات مطابق با خواسته و انتظارات گردشگران و کسب رضایت گردشگر نیازمند مدیریت منابع انسانی و توانمند کردن نیروی انسانی شاغل در بخش گردشگری از طریق آموزش می باشد. از این جهت در این مقاله هتل ها بعنوان یکی از مهمترین بخش های خدمات گردشگری و نقش منابع انسانی و آموزش در توسعه هتلداری مورد تحقیق و مطالعه قرار گرفته است که پژوهش ها بیان کننده این بود که با توجه به اینکه نقش و اهمیت آموزش در توسعه گردشگری و توسعه هتل ها حایز اهمیت است اما هنوز بیشتر منابع انسانی شاغل در بخش اقامت آموزش های لازم را نگرفته اند و یا آموزش های ارایه شده مبنای نیازها و خواسته های گردشگری را شامل نمی شود به تاثیر نیاز سنجی آموزشی هتل ها در توسعه صنعت گردشگری در ایران می پردازیم. روش تحقیق بصورت تحلیلی- توصیفی و گردآوری بصورت کتابخانه ای و جمع آوری اطلاعات از پایان نامه ها، مقالات، نشریات و کتب تخصصی می باشد.

کلیدواژه ها

توسعه گردشگری، مهارت شغلی، نیروی انسانی، نیاز سنجی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.