سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: NCNMS06_069
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 616
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه آزمایشگاهی تاثیر پلی اتیلن گلیکول بر روی مقاومت فشاری و کششی بتن
چکیده مقاله:
کیفیت ساخت بتن یکی از معیارهای کلیدی ارزیابی عملکرد پروژههای ساخت بوده، که تاثیر آن در دوره بهره برداری ازمحصول پروژه، جایگاه آن را ممتاز می سازد. موارد عمدهای که باعث کاهش مقاومت در ساخت سازههای بتنی میشود، بروز خطای انسانی و عدم نظارت دقیق بر نحوه ی ساخت و اجرای صحیح بتن میباشد. به همین منظور امروزه استفاده از مواد شیمیایی نقش زیادی در بهبود کارآیی بتن دارد. مواد شیمیایی با افزایش پارامترهای فیزیکی و مکانیکی، کاهش نسبت آب به سیمان و کنترل جمع شدگی موجب افزایش دوام بتن وکارایی بتن میشود. درتحقیق حاضر از پلی اتیلن گلیکول به عنوان افزودنی استفاده شده و میزان افت اسلامپ و مقاومت فشاری و کششی بتن رده C20 به ازای افزودن 1 ، 2 و 3 درصد پلی اتیلن گلیکول به نسبت سیمان مصرفی در بتن سنجیده و با نمونه های شاهد مقایسه شده است. نتایج حاصل نشان داد استفاده از این ماده شیمیایی منجر به کاهش اسلامپ و افزایش پارامترهای فیزیکی و مکانیکی میگردد. در این راستا با افزودن 2 درصد پلیاتیلنگلیکول، بیشینه ترین مقدار مقاومت فشاری و کششی وکاهش اسلامپ حاصل شد .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCNMS06_069 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/688657/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نظری، پویان و بدرلو، بیت اله،1396،مطالعه آزمایشگاهی تاثیر پلی اتیلن گلیکول بر روی مقاومت فشاری و کششی بتن،ششمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی مصالح و سازه های نوین در مهندسی عمران،یزد،https://civilica.com/doc/688657
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، نظری، پویان؛ بیت اله بدرلو)
برای بار دوم به بعد: (1396، نظری؛ بدرلو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه اثر سبکدانه در خصوصیات مقاومت فشاری بتن ژئوپلیمری و بتن معمولی با توجه به ارزیابی اقتصادی
- روش نوین ساخت کامپوزیت آلومینا-آلومینیوم بوسیله ریخته گری دوغابی و ریخته گری تحت فشار با سایز تقویت کننده های متفاوت، به صورت جهت دار و جهت گیری های رندوم
- ساخت بتن سبک سازه ای با استفاده از دانه های سبک (پوکه)، میکروسیلیس و پودر سنگ
- پیش بینی سرعت پیشانی جریان غلیظ با استفاده از روش شبکههای عصبی مصنوعی
- بررسی روشهای استفاده ازفناوری نانو در بهبود کیفیت مواد دیرگداز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی و مدل سازی منسوج برای قالب بتنی و بررسی امکان تولید آن
- سیمان بتن های نسوز منیزیت - کرومیتی از نسوزهای دروریز صنعت سیمان برای اولین بار در ایران، توسط مرکز تحقیق و توسعه سیمان فارس و خوزستان
- بررسی وضعیت صادرات سنگهای ساختمانی ایران و تجزیه و تحلیل بازارهای هدف
- بررسی کاربرد آهکهای اطراف محلات به عنوان مصالح ساختمانی (شن و ماسه)
- استفاده از اسپلیترهای هیدرولیکی¸ روشی قدرتمند و اقتصادی برای شکافتن سنگ و بتن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش سوم) بررسی تحلیلی آسیب شناسی از منظر شهرسازی - گزارش کارگروه معماری و شهرسازی
- طراحی و اجرای پی ریز شمع در دکل های خطوط انتقال نیرو
- راهنمای نصب پنجره های ساختمانی از جنس یو پی وی سی
- راهنمای مبحث نوزدهم صرفه جویی در مصرف انرژی جلد دوم جزئیات اجرایی عای قکاری حرارتی جدارهای پوسته خارجی ساختمان
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.