سال انتشار: 1388
محل انتشار: پنجمین همایش دانشجویی فناوری نانو
کد COI مقاله: NANOSC05_061
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,039
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی روابط میان رشته ای مقالات علم و فناوری نانوی ایران، نمایه شده در ISI، تا پایان سال 2007 میلادی: مطالعه ی استنادی
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر سعی در کشف روابط میان رشته ای و روند رشد و تکامل حوزه ی نوظهور علم و فناوری نانو در ایران دارد. بدین منظور، 5767 استناد از کلیه ی مقالات تالیفی محققان ایرانی موجود در سایت موسسه اطلاعات علمی (ISI) تا پایان سال 2007 میلادی با استفاده از روش تحلیل استنادی، مورد بررسی قرار گرفته است. یافته ها نشان می دهد که تعداد مقالات و تعداد استنادهای آن ها دارای روند صعودی قابل ملاحظه ای است. میزان و الگوی روابط میان رشته ای علم و فناوری نانو در طول دوره ی مورد بررسی یکسان نبوده است و حداکثر تعداد 13 حوزه ی موضوعی و 25 رشته علمی مختلف در آن دخالت دارند. اولین و پر رنگ ترین حوزه ی موضوعی مورد استناد در مقالات علم و فناوری نانو حوزه ی موضوعی Manufacturing and transport engineering(مهندسی تولید و ترابری) است. حوزه های موضوعی Physical sciences (علوم فیزیک)و Chemical scinces(علم شیمی) در رتبه های بعدی قرار دارند. در ارتباط با رشته های مرتبط با حوزه ی علم و فناوری نانو بیشترین استناد به رشته ی مهندسی مواد (شکل دادن فلزات) است و رشته های فیزیک و مهندسی مواد(سایرگرایشها) در رتبه های بعدی قرار دارند، بنابراین چنین به نظر می رسد علم و فناوری نانو در ایران بیشتر به جنبه های فناوری پرداخته است. روند صعودی استناد به حوزه ی علم و فناوری نانو از صفر به حدود 17 درصد در طول دوره ی زمانی مورد مطالعه، پیدایش و رشد این رشته را نشان می دهد. در میان انواع محمل های اطلاعاتی مورد استناد، مقاله های علمی بیشترین میزان استناد را داشته است.
کلیدواژه ها:
روابط میان رشته ای، علم و فناوری نانو،ایران، تحلیل استنادی، موسسه اطلاعات علمی(ISI)، مقالات
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/68748/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:برادر، رویا و تاجداران، منصور و سید موسوی، سید مجید و عابدی، هدی،1388،بررسی روابط میان رشته ای مقالات علم و فناوری نانوی ایران، نمایه شده در ISI، تا پایان سال 2007 میلادی: مطالعه ی استنادی،پنجمین همایش دانشجویی فناوری نانو،تهران،،،https://civilica.com/doc/68748
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، برادر، رویا؛ منصور تاجداران و سید مجید سید موسوی و هدی عابدی)
برای بار دوم به بعد: (1388، برادر؛ تاجداران و سید موسوی و عابدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ساختمان های سبز، به عنوان ابزار آموزش پایداری در کتابخانه ها
- بررسی و تحلیل تاثیر اقلیم چهارگانه بر معماری بومی
- استفاده از داده کاوی استثنائات برای پالایش قوانین مبتنی بر دانش
- عوامل موثر بر نسبت های سودآوری در صنعت بانکداری ایران (مطالعه موردی: بانک های تجاری ایران)
- مروری بر تحولات دولت الکترونیک در ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- STRUCTURAL HEALTH MONITORING SYSTEMS AS A FLAW DETECTION FOR SPOT - WELDING ON AIR- CRAFT FUSLAGE
- Multipass Autogenous TIG Welding ofSuper Duplex Stainless Steel
- Role of traversespeed on intermetallic compounds formation in dissimilarsteel/aluminum friction stir welds
- Friction Stir Welding of Aluminum Foam Sandwich Panels Manufactured by Infiltration of NaCl Space Holders
- ضرورت تدوین استانداردهای صنعت جوشکاری کشور و معرفی استانداردهای بین المللی ISO در زمینه جوشکاری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.