انتخاب راهبردی تأمینکنندگان و تعیین میزان سفارش بهینه به هر تآمینکننده با استفاده از روش تلفیقی تحلیل سلسله مراتبی و برنامهریزی ریاضی
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی تحقیق در عملیات ایران
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,152
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICIORS02_298
تاریخ نمایه سازی: 11 اسفند 1387
چکیده مقاله:
امروزه سازمانها به طور غیرقابل پیشبینی با تکنولوژیهای جدید، محصولات جدید و بازارهای جدید روبرو میباشند. با توجه به تغییرات محیطی و پیچیده شدن تصمیمات سازمانی، لزوم به کارگیری برنامهای جامع برای مواجهه با اینگونه مسائل بیشتر از گذشته ملموس میشود. مدیریت استراتژیک با تکیه بر ذهنیتی پویا و آیندهنگر، راهحل بسیاری از مسائل و مشکلات سازمانهای امروزی است. پایههای مدیریت استراتژیک بر اساس میزان درکی است که مدیران از شرکتهای رقیب، شرایط محیطی، تأمینکنندگان و مشتریان خود دارند. این عوامل، تعیینکننده موفقیت تجاری در دنیای امروز است. سازمانها در زمینههای مختلف نیازمند انتخاب تأمینکنندگان مناسب جهت برقراری ارتباط هستند. در این راستا لازم است با توجه به اهداف استراتژیک سازمان و بر اساس اهمیت آنها بهترین تأمینکنندگان انتخاب و اولویتبندی شوند. یک تأمینکننده مناسب، مطابق با نیازمندیها و استراتژیهای تعیین شده برای سازمان، در زمان مشخص انتخاب میشود. هدف این مقاله ارائه روشی است که به سازمان قابلیت انتخاب راهبردی تأمینکنندگان مناسب را با توجه به تغییرات محیطی میبخشد و میزان سفارش بهینه به هر تأمینکننده در هر سال، طی افق برنامهریزی را تعیین میکند. در این مقاله، انتخاب راهبردی تأمینکنندگان و تعیین میزان سفارش بهینه به هر تأمینکننده، با استفاده از ترکیب دو ابزار AHP و برنامهریزی ریاضی انجام شده و از این جهت از تازگی و نوآوری خاصی برخوردار است. درنهایت یک مورد عملی موجود در شرکت فولاد مبارکه توسط روش پیشنهاد شده در این مقاله، مدلسازی شده و نتایج حاصله از آن توسط نرمافزار Gams مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مریم بابایی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :