سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

واکنش عملکرد و اجزاء مرتبط با آن به محلول پاشی نانو ذرات آهن و تیتانیوم در شرایط آبیاری معمولی و کم آبیاری در برخی ارقام گلرنگ بهاره

سال انتشار: 1396
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 461

فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF و WORD قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CMTS01_125

تاریخ نمایه سازی: 17 آبان 1396

چکیده مقاله واکنش عملکرد و اجزاء مرتبط با آن به محلول پاشی نانو ذرات آهن و تیتانیوم در شرایط آبیاری معمولی و کم آبیاری در برخی ارقام گلرنگ بهاره

به منظور بررسی واکنش عملکرد و اجزاء مرتبط با آن به محلول پاشی نانواکسید آهن و تیتانیوم در شرایط آبیاری معمولی و کم آبیاری آزمایشی به صورت فاکتوریل اسپلیت در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. فاکتور-های اصلی شامل آبیاری در دو سطح (آبیاری کامل و تنش آبی در مرحله گل دهی) و محلول پاشی نانواکسید آهن و تیتانیوم در سه سطح (مصرف نانواکسید آهن، مصرف نانواکسید تیتانیوم و عدم کاربرد نانوکود) و فاکتور فرعی نیز شامل شش ژنوتیپ گلرنگ بودند. محلول پاشی نانو اکسیدتیتانیوم قبل از گلدهی با غلظت 05/0 درصد ( مقدار 5 گرم پودر نانو اکسیدتیتانیوم در هر صد لیتر آب حل شد) و محلول پاشی نانو ذرات اکسیدآهن در زمان گلدهی با غلظت 002/0 (مقدار 2 گرم پودر نانو اکسیدآهن در هر یک لیتر آب حل شد) اعمال شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر آبیاری و ژنوتیپ در تمام صفات مورد بررسی معنی دار بود. اثر کود در صفات قطر غوزه، تعداد غوزه و تعداد دانه در غوزه معنی دار بود. اثرات متقابل نیز در اکثر صفات مورد بررسی معنی دار بودند. نتایج این پژوهش نشان داد در شرایط بدون تنش مصرف نانواکسید آهن در رقم سینا و مصرف نانواکسید تیتانیوم در ارقام سینا و گلدشت نه تنها تاثیر مثبتی نداشت بلکه باعث کاهش معنی دار عملکرد و اجزاء آن در این ارقام گردید. اما در شرایط تنش مصرف هر دو نانوکود باعث افزایش عملکرد دانه و اجزاء آن در اکثر ارقام مورد بررسی گردید.

کلیدواژه های واکنش عملکرد و اجزاء مرتبط با آن به محلول پاشی نانو ذرات آهن و تیتانیوم در شرایط آبیاری معمولی و کم آبیاری در برخی ارقام گلرنگ بهاره:

نویسندگان مقاله واکنش عملکرد و اجزاء مرتبط با آن به محلول پاشی نانو ذرات آهن و تیتانیوم در شرایط آبیاری معمولی و کم آبیاری در برخی ارقام گلرنگ بهاره

رقیه امینیان

استادیاراصلاح نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین

سامان پارسامهر

دانشجوی کارشناسی ارشد اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه بین المللی امام خمینی ره قزوین

مقاله فارسی "واکنش عملکرد و اجزاء مرتبط با آن به محلول پاشی نانو ذرات آهن و تیتانیوم در شرایط آبیاری معمولی و کم آبیاری در برخی ارقام گلرنگ بهاره" توسط رقیه امینیان، استادیاراصلاح نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین؛ سامان پارسامهر، دانشجوی کارشناسی ارشد اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه بین المللی امام خمینی ره قزوین نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تنش کم آبی، عملکرد دانه، گلرنگ، نانواکسید آهن، نانواکسید تیتانیوم هستند. این مقاله در تاریخ 17 آبان 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 461 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی واکنش عملکرد و اجزاء مرتبط با آن به محلول پاشی نانواکسید آهن و تیتانیوم در شرایط آبیاری معمولی و کم آبیاری آزمایشی به صورت فاکتوریل اسپلیت در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. فاکتور-های اصلی شامل آبیاری در دو سطح (آبیاری کامل و تنش آبی در مرحله گل دهی) و محلول ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی تنش خشکی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله واکنش عملکرد و اجزاء مرتبط با آن به محلول پاشی نانو ذرات آهن و تیتانیوم در شرایط آبیاری معمولی و کم آبیاری در برخی ارقام گلرنگ بهاره با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.