آنالیز عددی تاثیر روش بازکردن تونل بر پایداری آن
محل انتشار: هفتمین کنفرانس تونل ایران
سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,302
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ITC07_056
تاریخ نمایه سازی: 1 بهمن 1384
چکیده مقاله:
از مهمترین مراحل طراحی نگهداری و تحلیل پایداری تونل، پی شبینی میزان جابجایی محیط تونل و نوع نگهداری آن می باشد. مقدار جابجایی دیواره تونل و میزان نگهداری مورد نیاز برای آن به ابعاد تونل، تنش های اولیه موجود، خواص زمین اطراف تونل و شیوه بازکردن تونل بستگی دارد. با تغییر روش بازکردن تونل مقدار جابجایی در نقاط اطراف تونل تغییر خواهد کرد که میتوان با
انتخاب شیوه بازکردن مناسب شرایط پایداری را برای تونل تامین نمود. شیوه های انتخاب شده جهت بازکردن تونل تمام جبهه, انگلیسی, بلژیکی، اتریشی و آلمانی م یباشند. هدف از انجام این پروژه مقایسه پارامترهای هندسی نگهداری پایدار، در شیوه های مختلف بازکردن تونل در شرایط ثابت زمی نشناسی م یباشد که با توجه به میزان تغییر شک لهای افقی و قائم در اطراف سازه بدست می آید. در این بررسی پایداری تونل بر اساس روش عددی (با نرم افزار FLAC 2D بر مبنای روش (FDM مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج بررسی ها نشان می دهد که روش بازکردن تونل تاثیر مستقیم بر جابجایی ها در اطراف آن دارد. در پایان مقاله نیز به یک مورد از کاربرد رو ش های بخشی در حفر تونل اشاره می شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی جمالی جهرمی
لیسانس، دانشجوی کارشناسی ارشد استخراج معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر ت
رضا رحمان نژاد
استادیار، بخش مهندسی معدن دانشگاه شهید باهنر کرمان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :