سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ICAMAO01_034
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 472
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تطبیقی اصول مدیریت اداری فردوسی و اصول مدیریت اداری هنری فایول
چکیده مقاله:
مدیریت فرایند به کارگیری موثر و کارآمد منابع مادی و انسانی در برنامه ریزی، سازماندهی، بسیجمنابع و امکانات، هدایت و رهبری منابع انسانی، نظارت و کنترل وایجاد هماهنگی براساس نظام ارزشی قابلقبول برای رسیدن به هدف یا اهداف از پیش تعیین شده است.با توجه به این که صاحب نظهران علم مدیریتجدید براین باورند که مبدعان این علم اروپاییان هستند، در این جستار سعی کرده ایم با روش توصیفی–تحلیلی مولفه های مشترک مدیریتی فردوسی و هنری فایول- یکی از تاثیرگذارترین مدافعان نظریه مدیریتجدید- را به منظور شناخت، معرفی و نهادینه کردن اصول مدیریت ایرانی ،بررسی کنیم . با تطبیق اصولمدیریتی فردوسی و فایول در اداره امور ، ضمن دریافت مشترکات به این نتیجه رسیده ایم که فردوسی با تبحرخاص یک نظریه پرداز مدیریتی، تمام اصول مدیریتی فایول (تقسیم کار، اختیار و مسوولیت، انضباط، وحدت فرماندهی، وحدت مدیریت، تبعیت منافع فردی از منافع جمعی، اجرت و پادات، تمرکی، رعایت سلسله مراتب،نظم، عدالت، امنیت شغلی، ابتکار عمل و روحیه جمعی) را در شاهنامه و در روش حکومتی شاهان تصویرکردهو بهترین الگوی حکومتی بومی را برای حاکمان زمانش ارایه داده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICAMAO01_034 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/661112/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صمصامی، شیرین و پورخالقی چترودی، مه دخت و فراهی، محمدمهدی،1396،بررسی تطبیقی اصول مدیریت اداری فردوسی و اصول مدیریت اداری هنری فایول،کنفرانس بین المللی مدیریت کاربردی وچابک سازی سازمانی،تهران،https://civilica.com/doc/661112
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، صمصامی، شیرین؛ مه دخت پورخالقی چترودی و محمدمهدی فراهی)
برای بار دوم به بعد: (1396، صمصامی؛ پورخالقی چترودی و فراهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کارآیی مواد سوپرجاذب تحت شرایط سامانههای استحصال و جمعآوری آب باران در ایجاد باغ بادام دیم
- تبیین و طراحی الگوی فرآیندهای نظارت و کنترل بیرونی و درونی به سبک اسلامی و تطبیقآن با سایر مکاتب مدیریت
- بررسی تطبیقی اصول مدیریت از دیدگاه اسلام و اصول 14 گانه هنری فایول
- مفاهیم و رویکردهای مدیریت هنری و فرهنگی بررسی علل عدم موفقیت مدیریت هنری در ایران
- تحلیل جامعه شناختی اشعار شهریار با رویکرد نظریه بازتاب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مالیات بر ارزش افزوده در نرخ بازده دارایی ها
- بررسی رابطه بین دلبستگی شغلی و اثربخشی سازمانی در بین کارکنان بانک کشاورزی شهر کرمان
- بررسی ذهنیت کارکنان در مورد رضایت شغلی به کمک روش شناسی کیو
- مقایسه تطبیقی پرتفوی بهینه ارزی در دو دوره زمانی متفاوت ۱۳۸۸ - ۱۳۹۲ و ۱۳۹۲ - ۱۳۹۶ با بهره گیری از الگوی مارکویتز
- بررسی رابطه تیپ شخصیتی A&B مدیران بانک ها و تعهد سازمانی کارکنان آن ها (مطالعه موردی:شعب بانک های پست بانک و ملی استان زنجان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.