سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ICEDMR01_009
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 241
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آمادگی بیمارستانهای وابسته به دانشکده علوم پزشکی نیشابور در مقابله با بلایا 1396-1395
چکیده مقاله:
زمینه و هدف: بیمارستانها به عنوان مهمترین بخش نظام سلامت در مرحله پاسخگویی به بحران از اهمیت ویژه ای برخوردارهستند. بر این اساس، مطالعه حاضر جهت تعیین سطح آمادگی بیمارستان های وابسته به دانشکده علوم پزشکی نیشابور درمقابله با بلایا انجام شد.روش: این مطالعه توصیفی مقطعی، در سالهای 1396-1395 در بیمارستانهای وابسته به دانشکده علوم پزشکی نیشابور کهبا روش مبتنی برهدف انتخاب شده بودند، انجام شد. جهت گردآوری داده ها از چکلیست شاخص ایمنی بیمارستانی(Hospital Safety Index) سازمان سلامت جهانی استفاده شد. این چک لیست شامل 5 فصل بوده و درمجموع 145شاخص ایمنی بیمارستان را در حیطه مخاطرات، ایمنی عملکردی، ایمنی غیرسازهای و ایمنی سازهای بررسی می کند. برایتحلیل داده ها، از نرم افزار Excel و (SPSS (V 21 و آمار توصیفی استفاده شد.یافته ها: در این مطالعه بیمارستان حکیم بالاترین نمرات را در هر سه حیطه ایمنی عملکردی، غیرسازهای و سازهای کسب کردو با امتیاز ایمنی 77/5 در سطح مطلوب قرار گرفت، ولی بیمارستان 22 بهمن با امتیاز ایمنی 37/94 در سطح ضعیف جای گرفت.
کلیدواژه ها:
آمادگی در بلایا، بیمارستان، بلایا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/660870/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شوریایی، علی اصغر و رستمی، سارا،1396،آمادگی بیمارستانهای وابسته به دانشکده علوم پزشکی نیشابور در مقابله با بلایا 1396-1395،کنفرانس بین المللی زلزله، مدیریت بحران،احیا و بازسازی،قزوین،،،https://civilica.com/doc/660870
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، شوریایی، علی اصغر؛ سارا رستمی)
برای بار دوم به بعد: (1396، شوریایی؛ رستمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عملکرد HSE پیمانکاران شبکه گاز شهری (مطالعه موردی: شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان)
- شناسایی و ارزیابی ریسک خطرات ایمنی و بهداشت و محیط زیست (HSE) در استخرهای شنا
- تجزیه و تحلیل حوادث منجر به برق گرفتگی با استفاده از مدل پنچ بعدی TMEPM درشرکت توزیع نیروی برق استان لرستان
- بررسی تاثیر HSE بر بهبود ایمنی در شرکت برق استان و تعیین راهکارهای مناسب جهت کاهش حوادث
- بررسی مدیریت HSE در جایگاه های سوخت شهری مبتنی برکنترل سوانح جایگاه های عرضه بنزین منطقه 5 شهرداری تهران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- SPATIAL VARIABILITY OF NEAR-SOURCE SEISMIC GROUND MOTION WITH RESPECT TO DIFFERENT DISTANCE METRICS, WITH SPECIAL EMPHASIS ON MAY 29 2012 PO PLAIN EARTHQUAKE, ITALY
- رفتار شناسی مربیان مهدهای کودك در زمان زلزله، مورد شناسی مهدهای تهران
- رفتار دیوار برشی بتن مسلح پیش ساخته ترکیبی در مناطق زلزله خیز
- REASSESSMENT OF FIFTY YEARS OF SEISMICITY IN SIMAV-GEDIZ GRABENS (WESTERN TURKEY), BASED ON CALIBRATED EARTHQUAKE RELOCATIONS
- EVALUATION OF ADAPTIVE PUSHOVER METHODS IN STRUCTURES WITH VERTICAL STRENGTH IRREGULARITIES
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.