سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: PERSIANGOLF11_007
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 367
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارایه الگوهای راهبردی توسعه پایدار گردشگری ساحلی مطالعه موردی جزیره قشم
چکیده مقاله:
گردشگری به عنوان بزرگترین صنعت خدماتی جهان و به عنوان یک نیاز برای جامعه امروزی، مورد توجه بسیاری از دولتها قرار گرفته است. امروزه، بسیاری از برنامه ریزان و سیاست گذاران توسعه، از گردشگری به عنوان رکن اصلی توسعه پایدار یاد میکنند و در تلاشاند تا با شناسایی قابلیت ها ی توسعه گردشگری مناطق و رفع موانع آن سهم بیشتری از عایدات این بخش را نصیب خود سازند. در این راستا جزیره قشم که از مقاصد مهم گردشگری کشور به شمار می آید، میتواند با برنامه ریزی اصولی و مناسب و شناسایی توانها و محدودیت های گردشگری آن، نقش موثری در توسعه این منطقه و در نتیجه توسعه ملی و تنوع بخشی به اقتصاد ملی داشته باشد. هدف اصلی پژوهش حاضر ارایه راهبردها، سیاست ها و راهکارهای اجرایی منطبق با اهداف مطروحه در جهت توسعه گردشگری پایدار ساحلی جزیره قشم می باشد که از دو روش توصیفی و تحلیلی استفاده شده است. در این راستا ضمن بیان، شناخت و ارزیابی توانایی و قابلیت های جزیره قشم در زمینه گردشگری، الگوهای استراتژیکی اساسی در جهت برنامه ریزی توسعه پایدار گردشگری ساحلی، با استفاده از مطالعات کتابخانه ای، بررسی های میدانی و تحلیل آن با استفاده از تکنیک ارایه شده است که نتایج آن قابل استفاده در تصمیم گیری ها و سیاست گذاری ها ی بخش گردشگری و نیز سایر بخشها میباشد. نتایج بدست آمده نشان میدهد که جزیره قشم از مناطق مستعد و مناسب جهت بهره برداری در زمینه های مختلف سیاحتی، گردشگری و تفرج گاهی به شمار میآید؛ اما علارغم وجود پتانسل ها و جاذبه های گردشگری فراوان در این جزیره، نتوانسته به عنوان قطب و کانون جذب گردشگری منطقه مطرح گردد. لذا در راستای دستیابی به توسعه پایدار گردشگری و جایگاه واقعی جزیره لازم است تمهیداتی اندیشیده شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا PERSIANGOLF11_007 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/651418/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:برزگر، صادق و هدایتی، علی اصغر و جانبابانژاد، محمد حسین،1395،ارایه الگوهای راهبردی توسعه پایدار گردشگری ساحلی مطالعه موردی جزیره قشم،یازدهمین همایش ملی علمی و فرهنگی و نخستین همایش بین المللی خلیج فارس،تهران،https://civilica.com/doc/651418
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، برزگر، صادق؛ علی اصغر هدایتی و محمد حسین جانبابانژاد)
برای بار دوم به بعد: (1395، برزگر؛ هدایتی و جانبابانژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- گردشگری ساحلی و کیفیت زندگی ساحل نشینان موردی: آستارا
- بندر چابهار، نگین کم فروغ دریای عمان نقش گردشگری ساحلی و دریایی در جهت توسعه صنعت گردشگری بندر چابهار و همچنین ارائه راهکارهای مؤثر در این خصوص
- نقش صنعت گردشگری روستایی در توسعه روستاهای ایران
- نقش موسیقی در گردشگری فرهنگی ایران
- اهمیت و ضرورت بازاریابی در توسعه گردشگری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی توان بوم شناختی محدوده های مناسب تفرج و جنگل داری با بکارگیری مدل تجزیه و تحلیل سیستمی
- بررسی تاثیر عوامل فیزیوگرافی، خاکی و انسانی بر تراکم درختان با استفاده از تحلیل رگرسیون خطی چندگانه (مطالعه موردی: جنگل سراوان، سری دو کچا)
- کاربرد روش تحلیل سلسله مراتبی فازی در مدیریت مناطق برای توسعه جنگل
- بررسی اثرات مدیریت انتقال آب درکانال های بتنی بر درختان لرگ در جنگل های شمال ایران (مطالعه موردی: طرح جنگلداری وطنا)
- تغییرات دانسیته و خواص زیست سنجی چوب زالزالک Crataegus azarolus درجهات مختلف جغرافیایی (مطالعه موردی: جنگل های بازفت)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.