سال انتشار: 1396
محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت
کد COI مقاله: ICOEM04_303
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 282
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی کارایی شهرداری های غرب استان گیلان در بخش خدمات شهری با استفاده از مدل CCR دو فازی
چکیده مقاله:
امروزه به منظور ارزیابی کارایی شهرداریها از مدل ریاضی تحلیل پوششی داده ها استفاده می شود.در این مدل جهت ارزیابی کارایی ،فاکتورهای ورودی و خروجی با ویژگی های مشابه می توانند در گروه های ورودی و خروجی دسته بندی گردند.در اینمقاله از مدل CCR دوفازی برای تعیین میزان کارایی شهرداری ها و تعیین واحدهای مرجع برای واحدهای ناکارا استفاده شدهاست .برای تعیین کارایی، بودجه خدمات شهری،تعداد پرسنل بخش خدمات شهری و مساحت ساختمانی خدمات شهری به عنوان ورودی و سرانه مساحت نظافت شده ،سرانه فضای سبز،سرانه محوطههای بازی و سرگرمی و حرکتدرمانی ،سرانهماشینآلات جمعآوری زباله ،سرانه ماشینآلات آتشنشانی ،سرانه میزان زبالههای جمعآوریشده و سرانه تاکسیها به عنوان خروجی در نظر گرفته شده است.در این مقاله 10 شهرداری از شهرداری های غرب استان گیلان مرد بررسی قرار گرفته است که نتایج به دست آمده نشان می دهد که از مجموع 10 شهرداری 5واحد کارا و 5واد دیگر ناکارا هستند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICOEM04_303 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/650510/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ولی زاده پلنگ سرایی، فلورا و واعظ قاسمی، محسن و عسکری، حمید،1396،ارزیابی کارایی شهرداری های غرب استان گیلان در بخش خدمات شهری با استفاده از مدل CCR دو فازی،دهمین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت،رشت،https://civilica.com/doc/650510
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، ولی زاده پلنگ سرایی، فلورا؛ محسن واعظ قاسمی و حمید عسکری)
برای بار دوم به بعد: (1396، ولی زاده پلنگ سرایی؛ واعظ قاسمی و عسکری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آینده نگاری فناوری در سطح شرکتی وتجربه شرکت نفتی برزیلی پتروبراس
- کاربرد روش تحلیل پوششی داده ها(DEA)درارزیابی عملکرد فعالیت های حوزه خدمات شهری شهرداری تهران
- ارزیابی ایده ها و طرح های نوآورانه در رویکرد نوآوری باز
- تاثیر قابلیت های بازاریابی و قابلیت های تحقیق و توسعه بر عملکرد نوآوری شرکت های کوچک و متوسط (SME) (مطالعه موردی: شهرک صنعتی شیراز)
- تاثیر نوآوری باز بر عملکرد مالی، عملیاتی و مشتری مداری شرکتهای دانش بنیان استان تهران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مالیات بر ارزش افزوده در نرخ بازده دارایی ها
- بررسی رابطه بین دلبستگی شغلی و اثربخشی سازمانی در بین کارکنان بانک کشاورزی شهر کرمان
- بررسی ذهنیت کارکنان در مورد رضایت شغلی به کمک روش شناسی کیو
- مقایسه تطبیقی پرتفوی بهینه ارزی در دو دوره زمانی متفاوت ۱۳۸۸ - ۱۳۹۲ و ۱۳۹۲ - ۱۳۹۶ با بهره گیری از الگوی مارکویتز
- بررسی رابطه تیپ شخصیتی A&B مدیران بانک ها و تعهد سازمانی کارکنان آن ها (مطالعه موردی:شعب بانک های پست بانک و ملی استان زنجان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.