سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: CMSII04_009
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 242
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ویژگی های انتقال حرارت در مقیاس نانو
چکیده مقاله:
انتقال حرارت در مقیاس ماکروسکوپیک تاکنون به خوبی شناخته شده است، اما انتقال حرارت در مقیاس نانو می تواند تفاوت های چشمگیری با انتقال حرارت در مقیاس ماکروسکوپیک و حتی میکروسکوپیک داشته باشد. هنگامی که ابعاد و اندازه ها به سطح نانو می رسند، قوانین کلاسیک انتقال حرارت دیگر پاسخگوی نیازها نخواهند بود و نیاز به روش های جدیدی برای محاسبه ی انتقال حرارت به وجود می آید. از این موارد می توان شکست قانون فوریه در پیش بینی رسانایی حرارتی در نانو ساختارهای کامپوزیتی و نیز ناتوانی قانون استفان- بولتزمن در پیش بینی انتقال حرارت عبوری ار فضاهای خالی (گپ) کوچک اشاره کرد. از طرف دیگر انتقال حرارت در بسیاری از کاربردهای مقیاس نانو از اهمیت زیادی برخوردار است. یکی از مهمترین آنها، نیاز به مدیریت گرمای تولید شده در دستگاه های نانومقیاس برای حفظ عملکرد و قابلیت اطمینان به آنهاست، و دیگری استفاده از ناانوساختارها برای بهبود کنترل روی شارهای گرمایی و تبدیل انرژی می باشد. با وجود این که فعالیت های بسیاری تا به حال در این زمینه انجام شده است، هنوز نیاز برای داشتن درکی بهتر از پدیده های گرمایی در مقیاس نانو به چشم می آید. در این مقاله، ما ابتدا به بیان انتقال حرارت در مقیاس نانو و ویژگی های آن پرداخته و سپس به مروری بر برخی تحقیقات و دستاوردهای نظری و تجربی در این زمینه می پردازیم.
کلیدواژه ها:
انتقال حرارت، مقياس نانو، ضريب رسانايي حرارتي، سطوح تماس
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/648062/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:افشار، امیر و پوررجب، رشید،1395،بررسی ویژگی های انتقال حرارت در مقیاس نانو،چهارمین کنفرانس ملی سیستم های مکانیکی و نوآوری های صنعتی،اهواز،،،https://civilica.com/doc/648062
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، افشار، امیر؛ رشید پوررجب)
برای بار دوم به بعد: (1395، افشار؛ پوررجب)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری جامع بر آب شیرین کن های خورشیدی
- مقایسه حرارتی دیسک ترمزهای ساخته شده از چدن، فولاد مارایجینگ وفولاد ضدزنگ
- مطالعه بر روی شبیه سازی دینامیکی سیالاتی (CFD) آب شیرین کن ها
- بررسی معادله حالت Peng - Robinson با استفاده از تابع آلفای (α) اصلاح شده
- بهینه سازی و کاهش آلاینده های زیست محیطی در واحد بازیافت گوگردپالایشگاه فازهای 4و 5 پارس جنوبی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی استوانه كامپوزیتی تحت اثر ارتعاش تصادفی
- ریز ربات های هوایی تكبال الهام گرفته شده از طبیعت
- مدل سازی و پیش بینی رفتار سیلان آلیاژ Mg-4Sn در تغییر شكل گرم توسط روش های شبكه مصنوعی و منطق فازی
- تشخیص و جبران سازی عیب در ربات های صنعتی مبتنی بر پایش وضعیت
- بررسی تاثیر هندسه بر توزیع تنش و ضریب شدت تنش یك صفحه با ترك لبه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.