سال انتشار: 1381
محل انتشار: اولین کنفرانس ایمن سازی و بهسازی سازه ها
کد COI مقاله: 089_9525279506
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,349
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و روشهای تعمیر و تقویت ساز های بتنی پس از وقوع زلزله
چکیده مقاله:
آنچه در این مقاله ارائه میشود،شام ل بررسی انواع خرابی،مواد تعمیری وروشهای مرمت وتقویت ساختمانهای بتن مسلح میباشد .عواملی که در انتخاب روشهای تعمیر،بازسای وتقویت موثرندعبارتند از :مورد کاربرد ساختمان،مصالح ساختمانی قابل دسترس،مهارتهای موجود در محل،سرعت عمل ومخارج لاز م .عمدتاً جهت مرمت وتقویت م و ضعی سازه ها از روشهای تزریق ،تعمیر یازره پوش نمودن توسط بتن یا فولاد استفاده میگرد د .اصلی ترین مسئله در امر مرمت وتقویت سازگاری رفتار مصالح قدیم وجدید میباشد،بنابراین ایجاد سطح تماس مناسب میان بتن تازه وبتن موجود بسیار مهم است این هماهنگی را میتوان با زبر ن مودن سطح بتن قدیم ،استفاده از چسب اپوکسی قبل از بتن ریزی ویا ایجاد گل میخ هایی از جنس فولاد یابتن مسلح ایجاد کرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 089_9525279506 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/648/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شکرانی، حافظه،1381،بررسی و روشهای تعمیر و تقویت ساز های بتنی پس از وقوع زلزله،اولین کنفرانس ایمن سازی و بهسازی سازه ها،تهران،https://civilica.com/doc/648
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1381، شکرانی، حافظه؛ )
برای بار دوم به بعد: (1381، شکرانی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- ترکزاده ماهانی، جواد، " ارزیابی آسیب پذیری ساختمانهای بتن مسلح ...
- -سیمونیان، واهاک، "معیارهای طراحی ساختمانهای مناسب در برابر زلزله "، ...
- عباس نیا، رضا، "مصالح تعمیری وروشهای تعمیر سازه های بتنی ...
- مباحی، پرویز واسماعیل زاده حکیمی، بابک، مرمت وتقویت سازه های ...
- معین فر، علی اکبر، "معایب موجود در ساختمانهای متعارف ونحوه ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناسایی مهمترین ادعاها و عوامل بروز آنها از نظر پیمانکاران و طبقه بندی آن طبق PMBOK
- بررسی مدیریت روسازی راهها با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP)
- ارزیابی آسیب پذیری تراکمی شهرها در برابر زلزله با استفاده از GIS (نمونه موردی: منطقه 1 شهر تبریز)
- بررسی تاثیر غلظت هیدروکسیدسدیم و دمای عمل آوری برروی مقاومت فشاری ملاتهای ژئوپلیمری برپایه خاکستربادی
- چالش ها و مشکلات قراردادهای طرح وساخت و رفع اختلاف در این قراردادها (مطالعه موردی در قرارداد EPC اجرای سازه نگهبان گود برداری)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.