سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: GPACONF05_002
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 186
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش صنعت گردشگری روستایی در توسعه پایدار جوامع محلی
چکیده مقاله:
گردشگریروستایی ابزاری مهم برایافزایشدرآمد و اشتغال جوامع محلی در روستاهاست که میتواند در توسعهاجتماعی و اقتصادیروستاها یاریرسان باشد. دستیابی به توسعه خوب در گردشگریروستایی، مستلزم ساختار سازمانی مناسب، برنامهریزی آموزش نیرویانسانی، تنظیم مقررات برای گردشگری و افزایش سرمایهاست؛ همچنین اعمال یک مدیریتدولتی مناسب و هماهنگی قوی بین بخش دولت ی و بخش خصوصی برای نیل به گردشگری پایدار روستایی، نقش مثمرثمری دارد. پنج عاملی که در توسعه صنعت گردشگری روستایی مهم هستند ، عبارتند از: زیر ساختها، مدیریت، برنامهریزی، آموزش و پرورش و تحقیق. این مقالهبا هدف مرور مبانی نظری گردشگریروستایی، دیدگاهها، رویکردها، امتیازها و محدودیتهای گردشگری روستایی و تاثیرهای مثبت و منفی آن بر جوامع محل ی انجام شده است . روش پژوهش توصیفی و شیوهگردآوری اطلاعات کتابخانهای است. از محتوای مقاله چنین نتیجهگیری شده است که گردشگری روستا یی مکمل ی برا یاشتغال روستاییان، بهبود سطح زندگی، ارتباط بیشتربا دنیایخارج از روستا، فرصتی برایکسب تجربه از گردشگران و افزایش توانمندیها یخود، پیشرفتدر زمینههای علمی، اقتصادی و اجتماعی و مانند آن است، با وجود این،گردشگریروستایی اثرهای منفی گوناگونی نیزبررویجوامع محلی و محیط زندگی روستاییان میگذارد، از جمله موجب ایجاد ناهماهنگی در جهانبینی جوانان روستایی، افزا یش انتظار از زندگ ی بدون توجه به منابع، بیتوجهی گردشگران به اعتقادات جوامع محلی و مانند آن میشود. به هم ین خاطر ، برا ی نی ل به پا ی داری صنعت گردشگریروستایی ایجاد موازنهای بین اثرات مثبت و منفی آن در جوامع روستایی لازم است.
کلیدواژه ها:
گردشگري روستايي، امتيازها و محدوديتها، تاثيرهاي مثبت و منفي، جوامع محلي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/647831/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسن پور، سحر،1395،نقش صنعت گردشگری روستایی در توسعه پایدار جوامع محلی،پنجمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/647831
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، حسن پور، سحر؛ )
برای بار دوم به بعد: (1395، حسن پور؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مشکلات توسعه کشاورزی ارگانیک امنیت غذایی در ایران
- مدل های کسب و کار الکترونیک، ریشه ها، وضعیت فعلی و آینده
- آشکارسازی روند تغییرات پوشش اراضی تالاب هور العظیم با استفاده از سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)
- موانع تجارت الکترونیک محصولات کشاورزی – مطالعه موردی ایران
- تجارت الکترونیکی کشاورزی، خدمتی نوین- ضرورتی اساسی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.