سال انتشار: 1394
محل انتشار: چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
کد COI مقاله: FSS04_021
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 83
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر ریز کپسوله کردن آمونیوم پلی فسفات روی بازدارندگی شعله، تجزیه حرارتی و ساختار کریستالی ترکیب پلی پروپیلن
چکیده مقاله:
آمونیوم پلی فسفات ریز کپسوله شده ( epapp ) با پوشش از اپوکسی رزین ( Ep ) بوسیله ی پلیمرمداسیون در جا آماده می شود. Ep آبگریز است بنابراین EpApp مقاومت بهتری نسبت به آب در کامپوزیت پلی پروپیلن ( pp ) در مقایسه با آمونیوم پلی فسفات ( App ) دارد. به دلیل واکنش میان Ep,App تحت حرارت، EpApp می تواند به فرم یک باقیمانده با استحکام حرارتی خوب در بیاید که مواد زمینه ای و زیربنایی را از نابودی بیشتر در طی آتش سوزی محافظت کند. به خاطر واکنش و هم ترازی زنجیره های پلیمری ( pp ) در سطح افزودنی ها، ریزکپسوله کردن روی ساختار کریستالی و مورفولوژی کامپوزیت به طور قابل ملاحظه ای اثر می گذارد. Pp/EpApp هیچگونه عاملی را برای کریستال بتا منفی شکل نشان نداد در حالی که App می تواند به عنوان یک عامل B-nucleating موثر در pp عمل کند.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/647168/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی نوذری، محدثه السادات و داودی، یاسمن و آتش زر، آذین،1394،تاثیر ریز کپسوله کردن آمونیوم پلی فسفات روی بازدارندگی شعله، تجزیه حرارتی و ساختار کریستالی ترکیب پلی پروپیلن،چهارمین همایش ملی امنیت غذایی،سواد کوه،،،https://civilica.com/doc/647168
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، حسینی نوذری، محدثه السادات؛ یاسمن داودی و آذین آتش زر)
برای بار دوم به بعد: (1394، حسینی نوذری؛ داودی و آتش زر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی میزان آسیب پذیری بافت های فرسوده در برابر بحران زلزله
- استفاده از الیاف لینگو سلولزی کودهای دامی به عنوان جایگزین الیاف طبیعی در ساخت چوب پلاستیک
- تاثیر نوع ماده لینگوسلولزی بر خصوصیات مکانیکی کامپوزیت های پلی اتیلن سنگین
- سنجش و ارزیابی میزان ریسک پذیری مخاطرات ناشی از زلزله در بافت های فرسوده شهری ( مورد : بافت های فرسوده شهر مشهد)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر مهم ترین ریزمغذی های ضروری
- بررسی عوامل تغذیه ای موثر بر عملكرد سیستم ایمنی بدن
- مروری بر روش های تثبیت آنزیم لیپاز
- مروری بر كاربرد آنزیم لیپاز در صنایع لبنی
- مروری بر كاربرد پروبیوتیك ها در شكلات های فراسودمند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.