سال انتشار: 1394
محل انتشار: دو فصلنامه آب و توسعه پایدار، دوره: 2، شماره: 2
کد COI مقاله: JR_WSD-2-2_001
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 166
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله دستورالعمل ارزیابی عملکرد دستگاه آبیاری دوار مرکزی سنترپیوت یادداشت فنی
چکیده مقاله:
ارزیابی هر دستگاه آبیاری، تحلیل کارای یهای قابل انداز هگیری آن دستگاه در شرایط واقعی و در حین کار طبیعی در مزرعه بوده و یک ابزار مدیریتی است که به مدیر دستگاه امکان م یدهد تا بتواند از آنچه که در دسترس دارد با بهترین عملکرد استفاده نماید. متاسفانه در اکثر مناطقکشورمان دستگا ههای آبیاری بعد از اجرا، تحت نظارت و به صورت کنترلشده، بهر هبرداری نمی شوند و به هنگام بهر هبرداری نیز از نظر کارایی و عملکرد مورد سنجش و آزمایش قرار نمیگیرند. از طرفی اهمیت کنترل و ارزیابی عملکرد دستگاه نیز برای اکثر بهر هبرداران کشورمان به وضوحبیان نشده است. گرچه مطالعات و تحقیقات متعددی توسط محققان داخلی و خارجی بر روی ارزیابی عملکرد دستگا ههای آبیاری سنترپیوت انجام شده است، اما با توجه به پیچیدگی رو شهای ارزیابی ارایه شده، این کار در توان اکثر کشاورزان نم یباشد. لذا در این مقاله سعی شده تاخلاصه ای از رو شها و دستورالعم لهای موجود برای ارزیابی دستگا ههای آبیاری سنترپیوت ساد هسازی شده تا بهر هبرداری از آ نها برای کشاورزان به سهولت انجام پذیرد. برای ارزیابی دستگاه آبیاری، استفاده از شاخصهایی مانند یکنواختی پخش آب، بازده واقعی آبیاری و بازده بالقوه آبیاریتوصیه شده است. یکنواختی پخش آب، مشکلات توزیع آب در آبیاریرا نشان م یدهد. بازده بالقوه آبیاری بیانگر آن است که دستگاه موجود در شرایط بهر هبرداری مطلوب، چگونه عمل م یکند. بازده واقعی آبیاری شاخصی است که مدیریت آبیاری را نشان داده، اما صحت طراحی رانشان نم یدهد. با توجه به بررس یهای به عمل آمده در منابع علمی، برای دستگاه آبیاری سنترپیوت یکنواختی پخش آب کمتر از 76 درصد، بازده بالقوه آبیاری کمتر از 80 درصد و بازده واقعی آبیاری کمتر از 75 درصد، مناسب نم یباشد.
کلیدواژه ها:
دستورالعمل، ارزيابي عملكرد، دستگاه آبياري، سنترپيوت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/644886/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کریمی، محمد و جلینی، محمد،1394،دستورالعمل ارزیابی عملکرد دستگاه آبیاری دوار مرکزی سنترپیوت یادداشت فنی،،،،،https://civilica.com/doc/644886
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، کریمی، محمد؛ محمد جلینی)
برای بار دوم به بعد: (1394، کریمی؛ جلینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- برآورد میزان رسوب وارد بر تالاب بندر انزلی و مقایسه و تخمین آن توسط شبكه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیك
- بررسی تأثیر شهرنشینی بر تغییر پهنه سیلاب در مسیل های شهری (مطالعه موردی: مسیل زركش مشهد)
- The Application of statistical techniques to study the interaction between surface water and groundwater resources in karstic zones
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- مروری بر الگوریتم های فرا ابتکاری در بهینه سازی خطوط انتقال آب
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.