سال انتشار: 1396
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
کد COI مقاله: MANAGECONF02_0921
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 191
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل اثرات سیاست پولی بر منابع پایدار بانک ها و تخصیص بهینه این منابع با استفاده از دیدگاه مکاتب اقتصادی مطالعه موردی: بانک قوامین
چکیده مقاله:
در جهان امروز نقش و اهمیت بانک ها و نهادهای مالی در امر توسعه و رشد اقتصادی کشورها بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و مطالعات نظری و تجربی زیادی که در این زمینه انجام شده است اهمیت و نقش بانک را مورد تایید قرار دادهاند. هیچ کشوری قادر به توسعه صنعتی، کشاورزی و خدماتی نیست مگر اینکهمتناسب با حرکت در این بخشها به توسعه نظام های بانکی و مالی خود بپردازد. وظیفه سیستم بانکی از یک طرف جذب سرمایههای سرگردان جامعه و از طرف دیگر به کار گیری آنها در فعالیت های مولد اقتصادی در جامعه میباشد. توسعه اقتصادی هر جامعه در گرو استفاده بهینه از سرمایهها میباشد، و سرمایهگذاریمناسب اقتصادی بخش مهمی از وظایف دولت و همچنین بخش خصوصی است. بنابراین بانک ها به عنوان مهمترین بنگاه های اقتصادی در جامعه وظیفه مهمی را در جذب و تخصیص وجوه سپرده گذاران بر عهده دارند و از طریق هدایت منابع به بخش های تولیدی و خدماتی مورد نیاز جامعه میتوانند زمینههای رشد اقتصادی کشور را فراهم نمایند.
کلیدواژه ها:
سياست پولي، منابع پايدار بانك، تخصيص بهينه منابع
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/643277/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سلیمی، امیرمحسن و هنرور، نغمه،1396،تحلیل اثرات سیاست پولی بر منابع پایدار بانک ها و تخصیص بهینه این منابع با استفاده از دیدگاه مکاتب اقتصادی مطالعه موردی: بانک قوامین،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/643277
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، سلیمی، امیرمحسن؛ نغمه هنرور)
برای بار دوم به بعد: (1396، سلیمی؛ هنرور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مقایسه ای عملکرد نظام بانکی در تخصیص بهینه منابع مالی کشور با استفاده از روش PROMETHEE
- طراحی مدل بهینه برای ترکیب سبد تسهیلات اعطایی بانک مهر اقتصاد
- بهبود هدفمند سازی یارانه ها در راستای ارتقاء عدالت اقتصادی به کمک تکنیک های داده کاوی
- بررسی الگوی تحول اجتماعی اقتصادی در ایران
- بررسی تاثیرات اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها برکاهش مصرف انرژی در تولید واحدهای کشاورزی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عملکرد شرکت مهندسی، تولید و تامین قطعات تراکتورسازی تبریزدر جامعه پذیری کارکنان در بدو استخدام
- مروری بر نقش بازاریابی محتوابه عنوان ابزار بازاریابی استخدام در جذب استعدادها
- بررسی شاخص های جذب و استخدام افراددر شرکت های معتبر جهان با رویکرد نوآورانه و خلاقانه (موردمطالعه: گوگل، مایکروسافت و آمازون )
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.