سال انتشار: 1396
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
کد COI مقاله: MANAGECONF02_0625
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 324
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی موانع اجرای دولت الکترونیک در اداره کل بیمه سلامت استان قزوین
چکیده مقاله:
توسعه تکنولوژی یکی از مهمترین ویژگی های عصر جدید است. دولت الکترونیک به معنی پذیرش تکنولوژی هاتوسط دولت به منظور افزایش کارایی و بهره وری خدمات عمومی می باشد و ارزیابی موانع یکی از پیش زمینه های مهم اجرای موفق دولت الکترونیک است. هدف پژوهش حاضر ارزیابی موانع اجرای دولت الکترونیک در اداره کل بیمه سلامتاستان قزوین می باشد. این موضوع به مدیران کمک خواهد کرد که به موانع اجرای دولت الکترونیک آگاهی یابند و در جهت رفع محدویت ها و موانع مربوط اقدام نمایند. با توجه به مبانی نظری واستفاده از نظر خبرگان، پرسش نامه ای با 31سوال طراحی شد و در بین 206 نفر از جامعه آماری 230 نفری کارکنان اداره کل بیمه سلامت استان قزوین توزیع شد. برای تحلیل داده ها از آمار استنباطی و از طریق تحلیل عاملی تاییدی به بررسی متغیرهای تحقیق پرداخته و از مدل معادلات ساختاریSEMبه بررسی فرضیات پرداخته شد. یافته های پژوهش حاضر مشخص نمود که به جز عوامل معماری سیستمی، سایر عوامل به عنوان موانع اجرای دولت الکترونیک در اداره کل بیمه سلامت استان قزوین مطرح می باشند، همچنین نتایج بر گرفته از رتبه بندی فرضیات نشان می دهد که از بین موانع )عوامل اصلی( عوامل بودجه به عنوان مهم ترین مانع شناخته شد و سایر عوامل اصلی بر حسب اهمیت عبارتند از: عوامل فنی، عوامل محیطی، عوامل امنیتی و عوامل ریسک پذیری
کلیدواژه ها:
فناوري اطلاعات، دولت الكترونيك، موانع دولت الكترونيك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/642987/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قویدست، محبوبه و حاج کریمی، بابک،1396،شناسایی موانع اجرای دولت الکترونیک در اداره کل بیمه سلامت استان قزوین،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/642987
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، قویدست، محبوبه؛ بابک حاج کریمی)
برای بار دوم به بعد: (1396، قویدست؛ حاج کریمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش فناوری های نوین مالی و تاثیر آن بر بانک ها
- مشارکت الکترونیک شهروندان در دولت الکترونیک: چالش ها و راهکارها
- بررسی تاثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر توسعه اقتصادی کشور
- تحلیل آینده ی ERPو بررسی عوامل موفقیت و عوامل شکست پیاده سازی آن
- چالشها و موانع توسعه دولت الکترونیک در ایران با تکیه بر شناسایی و ارایه راهکارهای مناسب برای رفع آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.